Heidi jurkje beiers blauw | Lederhosen.nl

Heidi jurkje beiers blauw


Heidi jurkje beiers blauw
Afbeelding van Heidi jurkje beiers blauwAfbeelding van Heidi jurkje beiers blauwAfbeelding van Heidi jurkje beiers blauw

€ 21,-

Ons Beierse jurkje bestaat uit één geheel. De naam van het jurkje is afgeleid van de streek Beieren. Dit is zo omdat de Beierse vlag blauw wit geblokt is. Wanneer u met zijn tweeen naar het Oktoberfest gaat, hebben wij het beierse jurkje ook nog in het roze. Op die manier kunt u als een herkenbaar duo naar het Oktoberfest!

Het jurkje is van 100% Nylon.

De hele boven kant van deze jurk is van rek stof en je kunt de touwtjes losser of strakker maken, daarom is deze jurk geschikt voor bijna elke buste.

One size fits all stretch kostuum

Maat tabel

Het beierse tiroler jurkje is geschikt voor personen met maat 36/38/40

Taille omtrek74cm
Lengte vanaf
schouder gemeten
80cm

Lees meer

Maak je outfit compleet


Heidi jurkje beiers blauw specificaties

Artikelnummer
E.R9.V1.
EAN nummer
1000000000917
Voorraad
-

Heidi jurkje beiers blauw omschrijving

Het Heidi jurkje, zoals het Heidi jurkje beiers blauw is een simpele versie van de traditionele kleding. Het ziet er erg leuk uit en heeft een betaalbare prijs. Een Heidi jurkje is ideaal als je verkleed naar een oktoberfeest wil gaan, bij de echte Oktoberfest pas je er zelfs perfect tussen.


Heidi jurk goedkoop, met goede kwaliteit

Onze goedkope Oktoberfest jurkjes hebben voor een verrassend scherpe prijs. We hebben er genoeg om uit te kiezen. Om ze te testen hebben we zelf een mini Oktoberfest gehouden om de jurken te testen. We zijn zelf verbaast om de kwaliteit! Elke Heidi jurk is niet alleen goedkoop, ze gaan ook langer mee dan de Oktoberfest avonden.


Heidi jurk accessoires

Om je Heidi kostuum echt af te maken, hebben we leuke Oktoberfest accessoires. Zo hebben we Tiroler onderrokken en sexy kousen. Heb je kort haar, maar wil je toch Heidi vlechtjes? Loop dan rond met een blonde pruik en je past bij elk Oktoberfest er tussen.


Vergelijkbare producten