Heidi jurkje beiers roze | Lederhosen.nl

Heidi jurkje beiers roze


Heidi jurkje beiers roze
Afbeelding van Heidi jurkje beiers rozeAfbeelding van Heidi jurkje beiers rozeAfbeelding van Heidi jurkje beiers roze

€ 21,-

Ons Beierse jurkje bestaat uit één geheel. Het jurkje wordt Beiers genoemd, door blokken patroon op de jurk. De blokken komen van de Beierse vlag. Weliswaar in blauw wit. Maar wees niet getreurd, want wij hebben het jurkje ook in het blauw wit. Gaat u bijvoorbeeld met zijn tweeen naar het Oktoberfest? Dan kunt u als duo gaan met een blauw wit en een roze wit geblokt jurkje.

Is van 100% Nylon.

De hele bovenkant van deze jurk is van rek en je kunt de touwtjes losser of strakker maken, daarom is deze jurk geschikt voor bijna elke buste.One size fits all stretch kostuum

One Size

Maat tabel

Geschikt voor personen met maat 36/38/40

Taille omtrek74cm
Lengte vanaf
schouder gemeten
80cm


Lees meer

Maak je outfit compleet


Heidi jurkje beiers roze specificaties

Artikelnummer
E.R9.V2.
EAN nummer
1000000000924
Voorraad
-

Heidi jurkje beiers roze omschrijving

Het Heidi jurkje, zoals het Heidi jurkje beiers roze is een simpele versie van de traditionele kleding. Het ziet er erg leuk uit en heeft een betaalbare prijs. Een Heidi jurkje is ideaal als je verkleed naar een oktoberfeest wil gaan, bij de echte Oktoberfest pas je er zelfs perfect tussen.


Heidi jurk goedkoop, met goede kwaliteit

Onze goedkope Oktoberfest jurkjes hebben voor een verrassend scherpe prijs. We hebben er genoeg om uit te kiezen. Om ze te testen hebben we zelf een mini Oktoberfest gehouden om de jurken te testen. We zijn zelf verbaast om de kwaliteit! Elke Heidi jurk is niet alleen goedkoop, ze gaan ook langer mee dan de Oktoberfest avonden.


Heidi jurk accessoires

Om je Heidi kostuum echt af te maken, hebben we leuke Oktoberfest accessoires. Zo hebben we Tiroler onderrokken en sexy kousen. Heb je kort haar, maar wil je toch Heidi vlechtjes? Loop dan rond met een blonde pruik en je past bij elk Oktoberfest er tussen.


Vergelijkbare producten