Lederhosen goedkoop kopen vanaf € 15,- Lederhosen.nl

Lederhosen lederlook zijn de namaak lederhosen onder de lederhosen. In de categorie namaak lederhosen is een goedkoop uitgebreid assortiment. De lederlook lederhosen hebben vaak mooie geborduurde stiksels en doen qua uiterlijk ook niet gek veel onder voor de echte lederhosen. Het verschil is de kwaliteit van de stof en de prijs natuurlijk. Met de goedkope lederhosen hoeft u tijdens het feest niet op te letten hoeveel bier u over u zelf heen gooit. En kunt u vrijuit feest vieren en compleet uit uw dak gaan tijdens het Oktoberfest.

Lees meer

10 artikelen  Het Oktoberfest in Nederland

Sinds een aantal jaren is de populariteit van het Oktoberfest terrein aan het winnen over de hele wereld. Zo ook in Nederland. De laatste jaren zie je dat er steeds meer dorpen en verenigingen zich storten op het organiseren van Oktoberfesten. En ook de animo onder de feestgangers neemt ieder jaar toe. Want net als de Duitsers zijn Nederlanders ook verzot op een biertje.

Tiroler jurkjes

Of je het Tiroler kleding of een Tiroler pakje noemt, de traditionele Oktoberfest kleding voor vrouwen is een Tiroler jurk. De tiroler jurk kun je onder verdelen in twee categorieen. Je hebt de echte dindls en zoals wij ze voor het gemak hebben genoemd de Heidi jurkjes. De Heidi jurkjes zijn meestal een wat korter sexy model. De traditionele Dindls zijn vaak wat oubolliger en wat netter, en wordt gedragen tot bijna op de enkel. De Dirndl is op de Oktoberfesten in Duitsland het populairst. Waar in Nederland juist de Heidi jurk de boventoon voert.

Herkomst Oktoberfest kleding dames.

De traditionele Tiroler dames klederdracht en Tiroler meisjes kleding is een jurkje, gebaseerd op dienstbode kleding. De Tiroler jurkjes worden voornamelijk gedragen bij volksfeesten, zoals Oktoberfest. Een Tiroler jurkje heeft opvallende kleuren.

Als een Tiroler jurk goed gedragen wordt, springen de vrouwelijke vormen er uit. Aan de voorkant zitten veters, waarmee de taille strak ingesnoerd kan worden. Daarnaast is de decolleté erg laag zodat de boezem er uit springt. Onder het jurkje horen kousen.

Tiroler jurkje nodig?

Ga jij binnenkort Oktoberfest vieren? Wij hebben veel verschillende soorten en maten. Van leuke Heidi jurkjes tot originele Dirndl jurkjes. Wil je een Tiroler jurk goedkoop aanschaffen, kijk dan onder de Heidi jurkjes.