Tiroler overhemden kopen? Lederhosen.nl!

Lederhosen zonder Tiroler overhemden, dat kan eigenlijk niet hè! Wel overhemden in huis? Maar niet de juiste voor het Oktoberfest? Bestel dan snel jouw Tiroler overhemd, anders geen bier voor jou!

Lees meer

9 artikelen  Tiroler overhemd

De Tiroler overhemd wordt vaak gedragen in het blauw/wit of rood/wit geblokt. In de buurt van Beieren wordt vaak de blauw/witte variant gedragen. De keuze voor blauw/wit ligt met name in het feit dat de vlag van Beieren blauw/wit geblokt is. Buiten Beieren, ook in Nederland, is het rood/wit geblokte Tiroler overhemd iets populairder. Heb je een Oktoberfest feestje in Nederland? Kies dan gewoon welk Tiroler overhemd jij het beste vindt passen bij jouw Lederhose!

Tiroler overhemd heren

In ons assortiment vind je niet alleen een tiroler overhemd voor heren, maar ook aan de dames hebben wij gedacht. Voor de heren hebben wij zowel het rood/wit gebloke tiroler overhemd. Als de blauw/wit geblokte tiroler overhemd. Het is dus maar net waar je naartoe gaat. Ga je naar München om Oktoberfest te vieren? Kies dan voor de blauw/wit geblokte tiroler overhemd. Voor de dames hebben wij ook rood/wit en blauw/wit geblokte blouses. Maar ook een sexy Tiroler blouse in het wit. Al met al genoeg keuze om een Tiroler overhemden te vinden!