Tirolerbroek zwart luxe kort model | Lederhosen.nl

Tirolerbroek zwart luxe kort model


Tirolerbroek zwart luxe kort model
Afbeelding van Tirolerbroek zwart luxe kort modelAfbeelding van Tirolerbroek zwart luxe kort modelAfbeelding van Tirolerbroek zwart luxe kort modelAfbeelding van Tirolerbroek zwart luxe kort model

€ 24,-

Lederhosen van dikke kwaliteit stof voor een schappelijke prijs.

Kiest u voor deze lederhosen, dan houd u nog voldoende geld over voor een lekkere pot bier!Lees meer

Maak je outfit compleet


Tirolerbroek zwart luxe kort model specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
13 stuk(s)

Tirolerbroek zwart luxe kort model omschrijving

Lederhose' of 'Lederhosen' zijn korte broeken die niet lager dan de knie komen gemaakt van koeienleder. Soms worden ze van katoen of een andere stof gemaakt zoals de Tirolerbroek zwart luxe kort model. Op de broek zijn normaliter afbeeldingen en/of figuren geborduurd. Bij de Lederhosen worden ook Tiroler bretels gedragen. Deze bretels horen ook van echt leder te zijn. Het volledige Oktoberfest kostuum bestaat uit de Lederhosen met bretels, een geblokt overhemd, sokken die tot de knieën komen en een hoedje. In sommige gebieden zit er nog een stuk stof rondom het onderbeen op de kousen, deze worden loferl genoemd. De kleur van het overhemd verschilt per regio, de blauw witte shirts worden veelal gedragen in de buurt van Bayern. Dit omdat de kleur van de Beierse vlag blauw wit geblokt is. Welk overhemd u ook kiest, het staat allebei perfect in combinatie met Tirolerbroek zwart luxe kort model .

Lederhosen kopen

Wij hebben lederhosen in alle maten en prijzen. Lederhosen goedkoop kopen kan bij ons en het mooie is, dat ze van goede kwaliteit zijn. De goedkope lederhosen zijn meestal gemaakt van 100% polyester. Ook op verschillende van onze namaak lederhosen zit een mooi borduur werk. Onze echte lederhosen worden gemaakt van koeienleder, maar nieuw dit jaar zijn de lederhosen van geiten leer. Met de geiten lederen lederhosen bent u dit jaar de uitblinker op het Oktoberfest! Van een heel Oktoberfest kostuum tot de Lederhosen dames versie vind je bij Lederhosen.nl.


Vergelijkbare producten