Bier kostuums kopen? Lederhosen.nl!

De hele dag verkleed gaan als jouw beste vriend? De goudgele rakker. Met het Bier kostuum zet jij het bierfeest nog eens extra kracht bij. Er is maar één die weet hoe die een feestje moet bouwen, en dat ben jij! Het Bier kostuum is zo fantastisch d…

Lees meer

6 artikelen  

Verwijder alle
filters


at als je hem aantrekt dat de schlager muziek al begint te spelen, de wursten al worden uitgedeeld en natuurlijk, dat het bier begint te vloeien! Het Oktoberfest is een feest wat steeds populairder is geworden. Wat ooit begon in Duitsland is uitgegroeid tot een gigantisch feest wat ook in vele dorpen wordt gevierd!
De Oktoberfest traditie is al meer dan 200 jaar oud. Oktoberfest was eerst een paardenrace wat werd gehouden om te vieren dat de koninklijke trouwden in 1810, het volk organiseerden dus een paardenrace en een groot feest.
Je zal bij vele Oktoberfest feesten in Duitsland mensen hun bierpullen zien heffen ter ere van de dame en adellijke heer die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

He jammer, geen Heineken op Oktoberfest in Duitsland. Jep... Dat is iets wat vele niet weten. Maar in de plaats van Heineken is er echt fantastisch lekker bier, wel wat sterker bier maar perfect bier om te feesten en natuurlijk, te genieten in je bier kostuum! Dit Oktoberfest bier wordt speciaal gebrouwd voor het Oktoberfest. Er zijn in München dertien gigantische dranktenten en het bier daar is gebrouwen door slechts zes in Bayrische-München gevestigde brouwerijen.

Bier in je bier kostuum

Dat klinkt goed toch? Bier in bier in bier, bier, bier, bier en nog eens bier! Maar wacht even... Als je zoveel bier drinkt heb je natuurlijk wel het risico dat je het even niet meer trekt en het uit spuugt, wat vervolgens dan op je schoenen terecht komt... Dan vervolgens loop je dagen rond op Oktoberfest met stinkschoenen, nou vreselijk dat wil je niet. Oktoberfest staat er namelijk ook wel van bekend dat je er lekker kan flirten en misschien wel een leuke man of vrouw kunt ontmoeten en dat wil je zonder stinkschoenen natuurlijk.
Gelukkig heeft het merk Adidas wat van oorsprong een Duits merk is, een schoen bedacht die tegen braaksel en bier kan. WOW! Serieus?! Ja!
Deze bier bestendige schoenen zijn dan ook een gigantische hit geworden onder de Oktoberfest gangers!
Er zit op deze bier bestendige schoenen een soort coating waardoor je alles er heel makkelijk af krijgt en zo hoppa weer ready bent om verder te feesten!

Bier kostuum heren

Ben je binnenkort jarig? Of gewoon gek op bier? Dan mag dit bier kostuum niet ontbreken. Met het bier kostuum heren tover jij jezelf om tot echte biermeester. Of je nou naar het Oktoberfest gaat of op zoek bent naar een goed kostuum voor elk ander feestje, met het bier kostuum heren zit je altijd goed. Onze bier kostuums zijn gemaakt van foam en is geschikt voor bijna iedere feestganger. Dit komt omdat het bier kostuum heren een gemakkelijke pasvorm heeft!

Bier kostuum dames

Wie zegt dat mannen alleen maar bierliefhebbers zijn? Niks mis met dames die ook van een biertje houden. Het bier kostuum dames is hetzelfde kostuum als het bierkostuum voor heren. Het bier kostuum heeft een gemakkelijke pasvorm en is daardoor zowel voor mannen als vrouwen zeer geschikt. Zijn jullie al klaar om jezelf in het bier kostuum te hijsen dames? Met het bier kostuum sta jij zeker weten in het middelpunt van de belangstelling!

Bier en flirten

Tijdens Oktoberfest lopen alle vrouwen in van die sexy Dirndl jurken en wist je dat je aan de manier hoe ze de knoop draagt je kunt zien of je een goede kans maakt? Of dat ze in ieder geval niet bezet is?
Als ze de knoop links draagt van haar Dirndl schort tijdens Oktoberfest, dan geeft dat aan dat ze vrijgezel is. Als ze de knoop rechts draagt, blijven de mannen rustig op een afstandje want dat betekend dat ze bezet is. En dan nu de spannende, als ze de knoop in het midden draagt betekend dat dat ze nog maagd is. Grrrr! Hey ho! Let's Go!
De knoop op haar rug betekend dat ze weduwe is of serveerster!

Nou, ik zou zeggen, bestel een pot bier op Oktoberfest, trek dit bier kostuum aan en ga lekker op een bankje zitten en loeren naar de knopen, kijken of je het kunt ontrafelen.

Bier kostuum kopen

Koningen en Koninginnen van het bier.. Je bier kostuum kopen doe je natuurlijk online bij Lederhosen.nl. Mocht je toch nog meer een liefhebber zijn van de sterkere alcoholische dranken, een leuke variant op onze bier kostuums zijn ook wel het tequila kostuum of vodka kostuum.

Je kunt van alles doen in je bierkostuum, het mooie aan het bier kostuum is dat je de grootste vriend van iedereen bent op ieder feest, want ja, bijna iedereen houdt wel van een pot bier!
Daarnaast heb je een goed excuus om dronken te worden want je hebt toch een bier kostuum aan. Het is trouwens ook gewoon heel erg grappig om met je bierkostuum over straat te lopen, op straat te dansen, eens boodschappen te doen in je bierkostuum, langs oma op de koffie te gaan in je bierkostuum. Het is ook grappig om te kijken wat er gebeurd als je een serieus sollicitatie gesprek hebt en je in dit bier kostuum aan komt. Nee oke, doe dat maar niet. Maar ach aan de andere kant, het leven is toch ook gewoon te kort om alles zo serieus te nemen?

Ik zou gewoon zeggen, wacht niet langer en bestel dit bierkostuum, ga naar Oktoberfest of doe iets anders geks in dit fantastische bierkostuum!