Bier kostuums kopen? Lederhosen.nl!

De hele dag verkleed gaan als jouw beste vriend? De goudgele rakker. Met het bier kostuum zet jij het bierfeest nog eens extra kracht bij. Er is maar één die weet hoe die een feestje moet bouwen, en dat ben jij!

Lees meer

4 artikelen  

Verwijder alle

€ 22,95
 In winkelwagen

Bier kostuum heren

Ben je binnenkort jarig? Of gewoon gek op bier? Dan mag dit bier kostuum niet ontbreken. Met het bier kostuum heren tover jij jezelf om tot echte biermeister. Of je nou naar het Oktoberfest gaat of op zoek bent naar een goed kostuum voor elk ander feestje, met het bier kostuum heren zit je altijd goed. Onze bier kostuums zijn gemaakt van foam en is geschikt voor bijna iedere feestganger. Dit komt omdat het bier kostuum heren een gemakkelijke pasvorm heeft!

Bier kostuum dames

Wie zegt dat mannen alleen maar bierliefhebbers zijn? Niks mis met dames die ook van een biertje houden. Het bier kostuum dames is hetzelfde kostuum als het bierkostuum voor heren. Het bier kostuum heeft een gemakkelijke pasvorm en is daardoor zowel voor mannen als vrouwen zeer geschikt. Zijn jullie al klaar om jezelf in het bier kostuum te hijsen dames? Met het bier kostuum sta jij zeker weten in het middelpunt van de belangstelling!

Bier kostuum kopen

Koningen en Koninginnen van het bier.. Je bier kostuum kopen doe je natuurlijk online bij Lederhosen.nl. Mocht je toch nog meer een liefhebber zijn van de sterkere alcoholische dranken, een leuke variant op onze bier kostuums zijn ook wel het tequila kostuum of vodka kostuum.