Lederhosen goedkoop kopen? Lederhosen.nl!

Lederhosen goedkoop is de perfecte oplossing als jij net even wat meer biertjes wilt kopen, een Oktoberfest in de buurt hebt en het allemaal niet al te serieus wilt nemen.
In een Lederhosen goedkoop hoor jij er ook zeker bij en kun je ook nog eens lekker soepel dan…

Lees meer

11 artikelen  

Verwijder alle
filterssen in je Lederhosen goedkoop tijdens een Oktoberfest! En natuurlijk, lekker WURST eten! Het mooie aan een Lederhosen goedkoop is dat je dan nu ook niet zo'n stress hoeft te ervaren als je wat saus of bier morst op je Lederhosen goedkoop! Dit omdat hij weer minder duur is als zo'n echt leren Lederhosen, nou, dat scheelt! Zo kun je vrijuit feest vieren en uit je dak gaan tijdens Oktoberfest!
De goedkope lederhosen hebben vaak mooie geborduurde stiksels en doen qua uiterlijk ook niet gek veel onder voor de echte lederhosen. Het grootste verschil is de kwaliteit van de stof en de prijs natuurlijk.

Ben jij die man die op zoek is naar de Lederhosen man? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast de Lederhosen goedkoop verkopen wij natuurlijk ook vele andere Lederhosen.
Wil jij een vrouwtje meenemen? Helemaal samen in stijl? Neem dan eens een kijkje tussen onze Tiroler jurk of Dirndl jurkjes!

Lederhosen goedkoop kopen

Sinds een aantal jaren is de populariteit van het Oktoberfest aan het winnen over de hele wereld. Zo ook in Nederland. De laatste jaren zie je dat er steeds meer dorpen en verenigingen zich storten op het organiseren van Oktoberfesten. Ook het animo onder de feestgangers neemt ieder jaar toe, want net als de Duitsers lusten wij Nederlanders ook wel een biertje! Heb je dus een Oktoberfest in de buurt vergeet dan niet om je lederhosen goedkoop te kopen! HE-LE-MAAL fantastisch, onze lederhosen goedkoop zijn al verkrijgbaar vanaf €22,50!

Charmante wurst etende en bier drinkende Oktoberfest man

Nu denkt u misschien van, hoe kan een man die heel veel bier drinkt en braadworsten naar binnen propt nou charmant zijn? Nou, met een heel Lederhosen outfit ben je zeker charmant! Zelfs met een klodder curry in je baard! Wij raden aan om je Oktoberfest outfit fine te tunen oftewel mooi af te maken met Oktoberfest sokken, een Oktoberfest blouse en een Oktoberfest hoedje! Zodra je dit allemaal samen combineert straalt de Oktoberfest stemming ervan af! En de vrouwen in dirndls zullen op je afstormen!

Populair Oktoberfest

Ook in Nederland wordt het Oktoberfest inmiddels hard gevierd. Vooral in dorpen is het dan ook erg populair! Maar ook zeker de steden zoals bijvoorbeeld Rotterdam en Den Haag doen mee! Dirndls en Lederhosen zijn onmisbaar bij de Oktoberfest feesten. Het leuke is ook dat als je een vrouw ziet met een geknoopt schort tijdens Oktoberfest dat je aan de manier waarop de knoop geknoopt is kunt zien of ze vrijgezel is! Maar voordat je je flirt trucs in de strijd gooit tijdens Oktoberfest, lees dan eerst nog even door wanneer dit precies het verhaal is, voordat je een wurst naar je kop gegooid krijgt:

Als ze de knoop links draagt, dan geeft dat aan dat ze vrijgezel is. Dus pas maar op, straks rennen alle mannen op je af en is het tijd je versiertrucks in de strijd te gooien! Als je je knoop rechts draagt, blijven de mannen rustig op een afstandje. Best fijn dit want als je tijdens een Oktoberfest even geen zin hebt in al die aandacht, leg dan lekker de knoop rechts!

De knoop in het midden laat zien dat ze maagd is en de knoop op de rug kunnen twee dingen betekenen... Namelijk: De vrouw is een weduwe of de vrouw is een serveerster.

Nou, ik zou zeggen, bestel een pot bier, ga lekker op een bankje zitten tijdens Oktoberfest en kijk of je de mysterieuze knopen kunt ontrafelen ;)

De Oktoberfest traditie (Die al meer dan 200 jaar oud is) was eerst een paardenrace, maar München vond het zuipen zo leuk, dat ze het feest verhuisden naar de stad. Sindsdien is het daar gebleven en uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. Een van de latere tradities binnen het Oktoberfest, maar zeker geen onbelangrijke, is het tappen van het eerste biertje tijdens Oktoberfest. Dit wordt gedaan door de burgemeester en hij zegt dan de woorden: ''O Zapft is!''. Dit betekend in het Beiers: ''Er is getapt''. Na deze magische woorden, wordt er in de dagen daarna ongeveer 7 miljoen liters bier getapt en genuttigd tijdens Oktoberfest. Oh yes! Ik zou zeggen, maak je klaar door een mooi outfit bij elkaar te scoren en ga daarna heerlijk los bij Oktoberfest!

Supersonische Oktoberfest schoenen

Het merk Adidas wat van oorsprong een Duits merk is, heeft een schoen gemaakt die tegen braaksel en bier kan. Er zit een soort coating over de sneaker heen waardoor je alles er zo hoppa makkelijk af krijgt! En hoe heerlijk is het dat je je geen zorgen hoeft te maken tijdens een Oktoberfest dat je je schoenen niet meer schoon krijgt! Daarnaast raden wij natuurlijk ook aan om naar het Oktoberfest een extra blouse en broek mee te nemen. Tijdens Oktoberfest gaat het er namelijk hard aan toe met het zuipen en eten!

Op gigantisch veel plekken kun je tegenwoordig genieten van Oktoberfest en daarom verkopen wij dan ook een breed assortiment aan Oktoberfest kleding voor dames en heren! Zie hieronder drie voorbeelden van onze fantastische Oktoberfest combinaties waarin onze collega straalt: