Tiroler overhemden kopen? Lederhosen.nl!

Oktoberfest overhemd

Zonder een Oktoberfest overhemd, geen Oktoberfest, zonder Oktoberfest geen Oktoberfest overhemd. De Oktoberfest overhemden horen er helemaal bij en zijn de perfecte toevoeging aan jouw Lederhosen Oktoberfest kleding! Een Tiroler overhemd is vaak blauw geblokt, rood geblokt of wit. Je mag zelf bepalen of je voor een korte mouwen of lange mouwen Oktoberfest overhemd gaat, zolang het shirt maar een button-down is.

Lees meer


Wat? Button watte?

Button-Down, dat is een van de meest bekende soorten overhemd. Er zitten van die knoopjes bij het boord waarmee de punten van de kraag aan het voorpand van het shirt worden vastgemaakt. In het begin waren deze shirts bedoeld voor sportieve aangelegenheden, met name bij het spelen van polo. Dan zorgden de knoopjes dat de kraag netjes op zijn plek bleef. Deze soort blouse wordt ook altijd gedragen op een Lederhosen en daarbij komt dat het ook nog eens super sexy is! Show je borsthaar door het er een beetje uit te laten komen, heb je geen borsthaar? Dan hoef je je ook geen zorgen te maken want wij verkopen ook wel opplak baarden en snorren waar je gemakkelijk sexy borsthaar mee kunt maken! Nee grapje, nu zijn we wat flauw, borsthaar is niet nodig, alleen een toffe Lederhosen, zo'n overhemd, een hoed, sokken en een flink goed humeur!

Geen bierfeest maar een paardenrace

Wat?! Ja, dat dacht ik ook toen ik het las. Het schijnt dus dat het Oktoberfest officieel helemaal geen bierfeest is! Oktoberfest heeft een hele rijke geschiedenis! Het Oktoberfest is ter ere van de koninklijke jonggehuwden die trouwden op 12 oktober 1810. Om het huwelijk te vieren werd er een paardenrace gehouden en de paardenrace is uitgegroeid tot een gigantisch volksfeest. Iedereen was het er namelijk over eens dat het fantastische Oktoberfest moest blijven. Ieder jaar kwamen er weer nieuwe kraampjes bij en kreeg het feest een heel eigen karakter. Het Oktoberfest begint op de eerste zaterdag na 15 september en eindigt op de eerste zondag van oktober. Oktoberfest kan verlengd worden tot 18 dagen maar van oorsprong duurt het 16 dagen, dus genoeg dagen om feest te vieren!

Oktoberfest overhemd

In de buurt van Beieren wordt vaak het blauw/witte Oktoberfest overhemd gedragen. De keuze voor blauw/wit ligt met name in het feit dat de vlag van Beieren blauw/wit geblokt is. Buiten Beieren, ook in Nederland, is het rood/wit geblokte oktoberfest overhemd iets populairder. Heb je een Oktoberfest feestje in Nederland? Kies dan gewoon welk Tiroler overhemd jij het beste vindt passen bij jouw Lederhose! Het prettige is dat bij onze licht bruine Lederhosen en donkerbruine Lederhosen veel mogelijk is qua kleur van de Oktoberfest blouse! Dus je hoeft niet bang te zijn dat het vreselijk gaat vloeken!

Oktoberfest overhemd heren

In ons assortiment vind je niet alleen een Tiroler overhemd voor heren, hartstikke leuk natuurlijk, maar als je nou je vriendin wilt verassen met ook zo'n fantastisch Oktoberfest overhemd wil je natuurlijk ook ruime keus hebben! Wij bieden dan ook Oktoberfest overhemden voor dames aan!

Supersonische Oktoberfest schoenen

Het merk Adidas wat van oorsprong een Duits merk is, heeft een schoen gemaakt die tegen braaksel en bier kan. Er zit een soort coating over de sneaker heen waardoor je alles er zo hoppa makkelijk af krijgt! En hoe heerlijk is het dat je je geen zorgen hoeft te maken tijdens een Oktoberfest dat je je schoenen niet meer schoon krijgt! Daarnaast raden wij natuurlijk ook aan om naar het Oktoberfest een extra blouse en broek mee te nemen. Tijdens Oktoberfest gaat het er namelijk hard aan toe met het zuipen en eten!

Een lederhosen maakt je Oktoberfest af

In ons assortiment vind je zowel Lederhosen van leer en Lederhosen met een lederlook. Wat is het verschil? Misschien spreekt het al wel voor zich. Maar onze Lederhosen van leer zijn gemaakt van; geiten- of koeienleder. De Lederhosen van leer zijn vaak iets duurder omdat de kwaliteit van de Lederhosen beter is. Voordeel is dat de Lederhosen van leer eenvoudig schoon te maken zijn. Dus ben jij ook zo'n lekkere sloddervos? Mors je vaak bier? Dan kan je hem goed schoonmaken met een doekje!
De Lederhosen zijn een grote hit onder de feestgangers die naar een Oktoberfest in Duitsland gaan en dan vooral de Lederhosen van echt leer, dit omdat de traditionele klederdrachten nog steeds enorm gekoesterd worden! Ben jij een vaste Oktoberfest ganger? Laat jij het niet bij 1 braadworst en 1 biertje? Maar ga jij er helemaal vol voor? Dan raden wij aan om te kiezen voor een Lederhosen van echt leer, deze zal namelijk lang mee gaan en zo kun je er vaker in shinen tijdens een Oktoberfest!

Ook vind je in ons assortiment natuurlijk Lederhosen goedkoop. Heb jij deze maand niet zoveel poen? Of heb je gewoon zin om meer bier te kopen dan te investeren in een echt leren Lederhosen? Dan raden wij aan eens een kijkje te nemen bij de wat goedkopere Lederhosen!
Deze Lederhosen zijn gemaakt van Polyester en zijn bijvoorbeeld perfect als je een Oktoberfest in de buurt hebt of een themafeestje in de kroeg!

Heb jij al een kijkje genomen in ons assortiment? Twijfel niet langer en kies de mooiste Lederhose uit! Want Lederhosen kopen doe je natuurlijk bij Lederhosen.nl!