Carry me kostuum kopen? Lederhosen.nl

Een van de leukste en origineelste kostuums is toch wel het Carry me kostuum. De hele dag / avond gedragen worden door iemand? Wat wil je nog meer! Laat iedereen naar jou omkijken met een Carry me kostuum.

Lees meer

35 artikelen  

Verwijder alle


Carry Me kostuum

Voor mensen die een goed kostuum wel kunnen waarderen, is het Carry me kostuum perfect. Het kostuum zorgt namelijk voor een optische illusie, waardoor het lijkt dat je bij iemand op de schouders zit. Zo heb je bij Lederhosen.nl de keuze uit verschillende Carry me kostuums. Ben je op zoek naar een Oktoberfest gerelateerd carry me kostuum? Dat kan! Maar heb je toch eigenlijk zin om voor iets heel anders te kiezen? Wat dacht je dan van onze kerstman Carry me kostuum? Bekijk gerust eens ons assortiment en zie welk Carry me kostuum jij het leukste vindt!

Carry me kostuum goedkoop

Natuurlijk wil je liever niet te veel geld uitgeven aan een Carry me kostuum. Daarom koop je ook je carry me kostuum goedkoop bij Lederhosen.nl. Onze Carry me kostuums zijn al verkrijgbaar vanaf €29,95. En voor een leuk en origineel kostuum is dat al een zeer leuk prijsje.

Carry me kostuum Oktoberfest

Speciaal met oog op Oktoberfest hebben wij een aantal carry me kostuums in het assortiment. Zo kun je kiezen voor een Carry me kostuum Oktoberfest om de hele dag op de schouders van een Tiroler dame, of een Tiroler man te zitten. Het is toch ideaal dat je met het Oktoberfest de hele dag gedragen wordt? Zo kun jij weer wat extra biertjes drinken ;) Raak je nou in de loop van de dag je vrienden kwijt op het Oktoberfest? Dat maakt ook allemaal niet uit, want je bent met het Carry me kostuum oktoberfest nooit alleen!