Carry me kostuum kopen? Lederhosen.nl

Het Carry me kostuum. En ook letterlijk het, niet gewoon zomaar een Carry me kostuum of een piggyback kostuum, nee het Carry me kostuum is echt oprecht één van de leukste en één van de meest originele feest kostuums. Het is namelijk een ontzettend hil…

Lees meer

0 artikelen  

Verwijder alle
filters

Geen resultaten.


arisch gezicht als je iemand met een Carry me kostuum ziet, je ligt zo dubbel van de slappe lach dat je niet meer weet wat voor of achter is op het Oktoberfest. Het is dan nog hilarischer als die persoon met dat Carry me kostuum dronken is, moet jij maar eens opletten hoe grappig! En dit dronken worden op Oktoberfest gaat ook zeker goed komen want op het Oktoberfest wordt niet gewoon even een Heineken geserveerd, nee, nee, lieve bierliefhebbers dit gaat wel over wat sterker bier!
Je hebt bijvoorbeeld het Wiesnbier, dit wordt speciaal gebrouwen voor het populaire Oktoberfest! Ieder jaar bezoeken zo'n 6 miljoen mensen het grootste internationale volksfeest ter wereld om heerlijk in de Oktoberfest sfeer te duiken, Wurst te eten en zichzelf vol te gieten met de bieren die speciaal gebrouwen zijn voor het Oktoberfest.
Er worden tijdens het Oktoberfest zes verschillende bieren geschonken namelijk: Hofbrau, Augustiner, Paulaner, Lowenbrau, Hacker Pschorr en Spaten-Franziskanerbrau.
Deze bieren bevatten een flink percentage alcohol, dus lachen zul je zeker!

Piggyback

Een Piggyback, wat?! Ik ken het niet. Het is een ander woord voor Carry me. Piggyback is een typisch Amerikaans begrip dat letterlijk: op de rug of schouders dragen betekent. Het heeft ook wel de betekenis 'meeliften'.

Dronken Donald Trump op Oktoberfest gespot

Ja, dat kan dus, met het Donald trump Apres ski Carry me kostuum! Of wil je een aardigere variant? Dat kan ook! Dan is de Man op schouders tirol misschien wel een hele leuke piggyback kostuum voor jou! Je kunt je fantasie helemaal los laten met een Carry me kostuum, De persoon die je draagt kan natuurlijk ook de wederhelft van je zijn, een alter ego of gewoon iemand waar je altijd al op had willen zitten hehe ;) Grapje.
Daarnaast is het prettig dat als je bijvoorbeeld gewoon even een dag wil luieren op het Oktoberfest, dat je zelf niet hoeft te lopen! Hoppa! Dat is mooi meegenomen.
Of nouja, ook niet echt natuurlijk, maar hé, het gaat om het idee toch?!


Geen eenzaam leven meer met jouw eigen Carry me

Het mooie aan een Carry me kostuum of piggyback kostuum is dat je gewoon nooit alleen bent, je hebt altijd je buddy of je vijand onder je zitten!
Dus ben je nou je vrienden kwijt op Oktoberfest? Dan ga je toch lekker verder feest vieren, bier drinken, flirten en wurst eten met je nieuwe buddy? Die zal je in ieder geval nooit alleen achter laten!
En het prettige is ook dat hij niet praat, soms kan je namelijk wel zat zijn van vrienden die de hele dag door aan je kop lullen en dan vooral als je heel Oktoberfest lang met je vrienden zit opgescheept. Het Oktoberfest duurt maar liefst 16 tot 18 dagen... Dus ja, dat kan fantastisch zijn of een ware hel maar daarvoor hebben wij dus de oplossing! Een Carry me vriend!

Angela Merkel in het reuzenrad

Jaja, ook dit is mogelijk. Wij verkopen namelijk ook de Apres ski carry me Angela Merkel! Het Oktoberfest is in de laatste jaren steeds meer gegroeid en in München zijn er dan ook steeds meer kramen bij gekomen. Ze wilden het Oktoberfest meer gezinsvriendelijk maken, hierdoor zijn er steeds meer attracties bij gekomen. Dus nu kun je ook lekker met je Apres ski Carry me kostuum in het reuzenrad of zo flop, hoppa, met je wurst in de achtbaan.

Flirten in je Carry me kostuum

Je kunt natuurlijk extra goed flirten in een Carry me kostuum of piggyback kostuum, dit omdat je altijd een wingman bij je hebt! Ik ga je nu iets verklappen en dit gaat je helpen om geen worst naar je hoofd gesmeten te krijgen met een klodder curry. Als je een leuke vrouw ziet lopen, let dan eens goed op hoe ze haar schort heeft geknoopt!
Als een vrouw de knoop van haar Dirndl schort links heeft, betekend dit dat ze vrijgezel is. Een goede tip van mij: Kies dan voor het Carry me Putin kostuum, dit zal zorgen dat jij altijd de knapste bent en je sowieso kans maakt!
Als de vrouw de knoop van het dirndl schort rechts heeft geknoopt kun je echt alle Carry me kostuums oftewel wingmans uit de kast halen maar dat heeft geen zin, tenzij ze gewoon een hele ongelukkige relatie heeft, ja, dan maak je misschien kans. De knoop rechts betekend namelijk dat ze bezet, verloofd of getrouwd is...
En dan nu de spannendste! Als de vrouw de knoop van het Dirndl schort in het midden heeft geknoopt betekend dat dat ze maagd is, dus zou ik zeggen tijd om je versierpogingen te testen! De knoop op de rug kan twee dingen betekenen, namelijk: De vrouw is een weduwe of de vrouw is een serveerster.

He ho! Lets go! Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe vriend op het fantastische Oktoberfest!