Tiroler schorten kopen? Lederhosen.nl!

Geen zin in een hele Oktoberfest outfit? Maar toch wel een beetje verkleed gaan? Dan zijn de Tiroler schorten de oplossing! De Tiroler schorten zijn ook zeer handig voor skere studenten die goedkoop verkleed willen gaan om biertjes te drinken op een Oktoberfest!

Lees meer

0 artikelen  

Verwijder alle
filters

Geen resultaten.


Tiroler schorten

Onze Tiroler schorten hebben grappige en kenmerkende Oktoberfest prints. Ideaal om te dragen tijdens een bierfeest, tirolerfeest of Oktoberfest. De Tiroler schorten zijn gemaakt van 100% polyester en hebben een Dirndl en een lederhosen opdruk. Zo kun je dus op een eenvoudige manier kiezen om alsnog een soort van in klederdracht aan te komen op een feestje.

Tiroler schort goedkoop

Vanwege de prijs zijn onze Tiroler schorten een leuk idee om als cadeau te geven. Dat het Tiroler schort goedkoop is, is een feit. Vanaf maar liefst €7,95 heb jij al een outfit of een cadeau dat Oktoberfest gerelateerd is. Plus na het Oktoberfest heb je ook nog eens wat aan je Tiroler schort, je kan hem namelijk altijd nog als kookschort gebruiken. Of een BBQ organiseren voor je vriendengroep of familie. Vergeet de braadwursten dan niet op de BBQ te leggen!

Tiroler schorten kopen

Tiroler schorten kopen doe je natuurlijk online bij Lederhosen.nl. Wil je nou toch nog liever eerst eens zien hoe zo'n Tiroler schort eruit ziet? Je bent van harte welkom in onze feestwinkel Confetti in Groningen.