Tiroler kousen of sokken kopen? Lederhosen.nl!

De traditionele klederdracht eindigt meestal net boven de knie. Om toch warm te blijven dragen alle mannen Tiroler sokken. Het liefst zijn dit gebreide sokken die tot net onder de knie komen. De Tiroler kousen van de vrouwen op een Oktoberfest zijn vaak kousen die net tot boven de knie reiken. Ga jij tijdens het feest een korte jurk aan doen? Kies dan voor de sexy kniekousen!

Lees meer

17 artikelen  

Verwijder alle
filters


Tiroler sokken mannen

De Tiroler sokken voor mannen bestaan uit gebreide, warme sokken. Deze Tiroler sokken zijn in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Zo kun je gaan voor de standaard Tiroler sokken wit, of kun je kiezen voor een groene kleur. De keuze is sowieso aan jou! Wat wel belangrijk is, is dat je er op let dat de Tiroler sokken wel matchen met de rest van je outfit. Met Tiroler sokken voor mannen in het wit kan je daar bijna niet fout mee gaan.

Tiroler kousen dames

Onze Tiroler kousen voor dames zijn beschikbaar in verschillende soorten en kleuren. Op de Tiroler kousen zit vaak een strikje. De Tiroler kousen met strik wordt vaak passend bij het jurkje uitgezocht. Ook is de lengte van de jurk van belang tijdens het uitzoeken van de juiste Tiroler kousen voor dames. Bij een lange jurk (een officiële Dirndl) wordt vaak gekozen voor een gebreide dames sok. Bij de korte jurkjes (Heidi jurkjes) wordt er veelal gekozen voor sexy kniekousen.