Tiroler hoeden kopen? Lederhosen.nl!

Tiroler hoeden en het Oktoberfest zijn een perfecte match voor elkaar. Een man zonder Tiroler hoed staat gelijk aan een man zonder Lederhose, je valt dus buiten de boot! De Tiroler hoeden werden vroeger gedragen door jagers en herders. Ga jij dit Oktoberfest ook als een echte jager achter de dirndls aan? Vergeet dan niet je Tiroler hoed!

Lees meer

13 artikelen  

Verwijder alle
filters


Tiroler hoed

Je maakt je Oktoberfest outfit pas echt af met een Tiroler hoed. Zowel voor dames als voor heren hebben wij Tiroler hoeden in het assortiment. Wij hebben zowel de traditionele Tiroler hoed als Tiroler hoeden van vilt. En deze zijn in verschillende soorten en kleuren beschikbaar. Wil je de Tiroler hoed goedkoop kopen? Bij Lederhosen.nl vind je al Tiroler hoeden vanaf maar liefst €4,95. Maar het kan nog goedkoper want we hebben ook een kartonnen Tiroler hoed voor maar liefst €1,25.

Tiroler hoeden kopen

Ga je Tiroler hoeden kopen? Misschien wel voor je vriendengroep of gewoon voor jezelf. Bij Lederhosen.nl kan het! Maak jouw Oktoberfest outfit compleet met één van onze Tiroler hoeden! Bekijk snel welke kleur het beste bij jouw outfit past!