Lederhosen set kopen? Lederhosen.nl!

De Lederhosen set is helemaal perfect als jij een Oktoberfest feest hebt als jij direct klaar wilt zijn met een Oktoberfest outfit!
Hoppa,
met één klik op de knop heb jij zo je Lederhosen set thuis! De Lederhosen sets best…

Lees meer

2 artikelen  

Verwijder alle
filters


aan uit lederhosen met blouse en in sommige gevallen wordt de hoed ook meegestuurd. Hierdoor is het enige wat er nog ontbreekt een liter bier, maar ja die kan je met de lederhosen set op het Oktoberfest snel regelen natuurlijk! Daarnaast zal je ook zeker in de smaak vallen bij de Oktoberfest feest gangers, dit omdat je het hele plaatje compleet hebt met je outfit! En hoe heerlijk is het nou dat je in zo'n Lederhosen set ook nog eens comfortabel kunt bewegen! Niks geen strakke stugge broek, nee, een lekker dansbare broek waar je zoveel wursten in kunt bestellen als je wilt en misschien zelfs nog wel een dansje op de tafels mee kunt doen!

Lederhosen set man

Zoals ik boven al een beetje vertelde is de Lederhosen set man dus een flinke aanrader! De Lederhosen set man bestaat uit een broek en zelfs een shirt!
Wat ook helemaal fantastisch is, is dat de meeste Lederhosen sets geschikt zijn voor meerdere maten doordat er een elastische band in zit! Lekker comfortabel dus ook!
Deze fantastische enige echte Lederhosen set man vind je dan ook al vanaf €22,50!

Lederhosen set kopen

Ben je van plan om een Lederhosen set te kopen? Twijfel dan niet langer! Want bij Lederhosen.nl ben je aan het juiste adres. Wil je toch liever eerst eens zien hoe zo'n lederhosen set er nou uitziet? Je bent ook van harte welkom in onze feestwinkel Confetti in Groningen.

Lederhosen set en Oktoberfest festijn

Die Lederhosen set past dus sowieso al binnen de Oktoberfest sferen! Maar hoe vier je nou echt goed Oktoberfest? Wij raden je aan je gewoon heerlijk in de Oktoberfest sferen te verkleden en je te laten verassen door de Oktoberfesten! Op Oktoberfest is het gebruikelijk om wurst te eten, echte Duitse wurst met bijvoorbeeld curry, en om samen met je feestgenoten grote potten bier te drinken, te dansen, naar muziek te luisteren en vooral erg veel lol te hebben in je Lederhosen! Hoppa! Ik zou zeggen heel veel plezier!

Populair Oktoberfest

Ook in Nederland wordt het Oktoberfest inmiddels hard gevierd. Vooral in dorpen is het dan ook erg populair! Maar ook zeker de steden zoals bijvoorbeeld Rotterdam en Den Haag doen mee! Dirndls en Lederhosen zijn onmisbaar bij de Oktoberfest feesten. Het leuke is ook dat als je een vrouw ziet met een geknoopt schort tijdens Oktoberfest dat je aan de manier waarop de knoop geknoopt is kunt zien of ze vrijgezel is! Maar voordat je je flirt trucs in de strijd gooit tijdens Oktoberfest, lees dan eerst nog even door wanneer dit precies het verhaal is, voordat je een wurst naar je kop gegooid krijgt:

Als je je knoop links draagt, dan geeft dat aan dat je vrijgezel bent. Dus pas maar op, straks rennen alle mannen op je af en is het tijd je versiertrucks in de strijd te gooien! Als je je knoop rechts draagt, blijven de mannen rustig op een afstandje. Best fijn dit want als je tijdens een Oktoberfest even geen zin hebt in al die aandacht, leg dan lekker de knoop rechts!

De knoop in het midden laat zien dat ze maagd is en de knoop op de rug kunnen twee dingen betekenen... Namelijk: De vrouw is een weduwe of de vrouw is een serveerster.

Nou, ik zou zeggen, bestel een pot bier, ga lekker op een bankje zitten tijdens Oktoberfest en kijk of je de mysterieuze knopen kunt ontrafelen ;)

De Oktoberfest traditie (Die al meer dan 200 jaar oud is) was eerst een paardenrace, maar München vond het zuipen zo leuk, dat ze het feest verhuisden naar de stad. Sindsdien is het daar gebleven en uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. Een van de latere tradities binnen het Oktoberfest, maar zeker geen onbelangrijke, is het tappen van het eerste biertje tijdens Oktoberfest. Dit wordt gedaan door de burgemeester en hij zegt dan de woorden: ''O Zapft is!''. Dit betekend in het Beiers: ''Er is getapt''. Na deze magische woorden, wordt er in de dagen daarna ongeveer 7 miljoen liters bier getapt en genuttigd tijdens Oktoberfest. Oh yes! Ik zou zeggen, maak je klaar door een mooi outfit bij elkaar te scoren en ga daarna heerlijk los bij Oktoberfest!

Supersonische Oktoberfest schoenen

Het merk Adidas wat van oorsprong een Duits merk is, heeft een schoen gemaakt die tegen braaksel en bier kan. Er zit een soort coating over de sneaker heen waardoor je alles er zo hoppa makkelijk af krijgt! En hoe heerlijk is het dat je je geen zorgen hoeft te maken tijdens een Oktoberfest dat je je schoenen niet meer schoon krijgt! Daarnaast raden wij natuurlijk ook aan om naar het Oktoberfest een extra blouse en broek mee te nemen. Tijdens Oktoberfest gaat het er namelijk hard aan toe met het zuipen en eten!