Opblaasbare kostuums kopen? Lederhosen.nl!

Zin om een avond even goed de aandacht te trekken? Kies dan voor een van onze opblaasbare kostuums. Met een van onze opblaasbare kostuums steek jij met kop en schouders boven de rest uit!

Lees meer

0 artikelen  

Verwijder alle
filters

Geen resultaten.


Opblaasbare kostuums

Leuk, origineel en praktisch zijn onze opblaasbare kostuums. Je kunt ze namelijk gewoon aantrekken over je eigen kleding of verkleedpak en kunt het kostuum eenvoudig opblazen op het feestje. Wel zo makkelijk wanneer je jezelf nog moet vervoeren naar een andere locatie. Voor onze opblaasbare kostuums geldt; one size fits most. Bijna iedereen kan de opblaasbare kostuums dan ook aan. In onze opblaasbare kostuums zit een apparaatje waarmee er constant lucht in het pak wordt geblazen, hierdoor blijft het kostuum altijd mooi opgeblazen.

Opblaasbare kostuums goedkoop

Vol trots verschijnen in een volgeblazen kostuum waarmee je met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Daar ga jij toch voor?! En wil je daar niet te veel geld voor uitgeven?Opblaasbare kostuums goedkoop kopen doe je natuurlijk bij Lederhosen.nl. Onze opblaasbare kostuums beginnen al bij €24,95 en dat is een hele schappelijke prijs voor zo'n groot kostuum. Bekijk snel ons aanbod en zie welk opblaasbare kostuum jij het mooiste vindt.