Onesies kopen? Lederhosen.nl

Op zoek naar een toffe outfit voor een bierfeest? Wat dacht je van onze onesies? Na die tijd gooi je hem in de wasmachine, dan heb je daarna een lekker huispak waarmee je prima op de bank kunt chillen. Handig toch, die onesies? Een Onesie is oprecht een van de meest comfortabele kleding die je aan kunt hebben. Je kunt er in dansen, lekker losjes, in chillen, in rollen, in springen, mee in bed liggen, je kunt ermee langs je oma gaan en haar laten glimlachen, je kunt het je zo gek niet bedenken of een onesie is perfect!

Lees meer

17 artikelen  

Verwijder alle
filters

29,95
 In winkelwagen

Onesies en poepluiers

Onesies zijn pakken die bestaan uit één geheel en worden in ons kikkerlandje steeds populairder onder de carnavalsvierders. Wist je dat een onesie eigenlijk een kruippakje is van een mini mens? Oftewel, een poepende, huilende, lachende en schattige baby? Ja, het oorspronkelijke idee van de onesies komt voort uit de kruippakjes en rompertjes van baby's. De rage is ontstaan in Japan en is intussen wereldwijd populair. Onesies hebben een hoog aaibaarheidsgehalte en kan zowel door jong en oud worden gedragen. Prrrrrr.

Blijf altijd kind

Ja mensen, het is zo belangrijk om je hele leven kind te kunnen blijven. We worden nooit te oud om te verkleden toch? Onesesies voor volwassenen worden met name gedragen bij (vrijgezellen) feesten, festivals, thuis op de bank maar ook bij de oktoberfesten in de buurt of in Duitsland wordt het steeds populairder. Het zijn dan ook ideale kostuums om je in te verhullen, want binnen een paar seconden stap je in de onesie, ritst hem dicht en je bent klaar om te gaan! Klaar om te feesten, te dansen, te lachen, te genieten en er de beste avond EVER van te maken!
Onze onesies voor volwassenen zijn comfortabel, eenvoudig aan te trekken door de ritssluiting en lekker warm. Daarnaast zijn de onesies te koop in de gekste prints en soorten dieren!

Klodder mayo en een pul bier

Je kunt op het Oktoberfest perfect met jouw onesie in een attractie gaan zitten met een pul bier en ja, vervolgens kan het dan natuurlijk gebeuren dat de mayo van je patat door de lucht vliegt en op je onesie terecht komt. Maar hey! Dat maakt toch niets uit? Het past er wel bij, toch?
Het Apres ski thema is helemaal fantastisch omdat je er alle kanten mee op kunt binnen de foute outfits en onesies. Apres ski is voor het afsluiten van je wintersportdag of van een denderend Oktoberfest. Neem bijvoorbeeld de trainingspakken of de piemels, de strandwachter of de jaren 80 outfits. Lekker opvallend, wat zorgt voor een onvergetelijke avond.

Geen bier maar paarden

Wat?! Ja, het Oktoberfest is van origine helemaal geen bierfeest. Het feest dat werd gehouden ter ere van de jonggehuwden bestond uit een paardenrace! Later is het uitgegroeid tot een groot bierfeest en niet alleen in München is het Oktoberfest nu een groot succes, nee, ook in Rotterdam, Den haag, Heerlen, Tilburg, Geerdijk, Zwolle, Roosendaal, Sittard en nog vele andere plekken wordt het groots aangepakt met zelfs meerdere biertenten.

Er wordt zelfs speciaal bier gebrouwen voor het Oktoberfest! Dus ben jij een echte bierliefhebber? en houdt je ook wel van wat sterker bier? Dan ben je bij het Oktoberfest helemaal op het juiste adres! Ieder jaar bezoeken zo'n 6 miljoen mensen het grootste internationale volksfeest ter wereld om de onovertreffelijke sfeer in de Festzelte te beleven en te genieten van het speciaal gebrouwen bier. In de biertenten in München worden zes verschillende bieren geschonken: Paulaner, Hofbrau, Augustiner, Lowenbrau, Hacker Pschorr en Spaten-Franziskanterbrau. Ik zou zeggen, geniet van al dit overheerlijke Oktoberfest bier in jouw onesie!

Flirten in je onesie

Tijdens Oktoberfest lopen alle vrouwen in van die sexy Dirndl jurken en wist je dat je aan de manier hoe ze de knoop draagt je kunt zien of je een goede kans maakt? Of dat ze in ieder geval niet bezet is?
Als ze de knoop links draagt van haar Dirndl schort tijdens Oktoberfest, dan geeft dat aan dat ze vrijgezel is. Als ze de knoop rechts draagt, blijven de mannen rustig op een afstandje want dat betekend dat ze bezet is. En dan nu de spannende, als ze de knoop in het midden draagt betekend dat dat ze nog maagd is. Grrrr! Hey ho! Let's Go!
De knoop op haar rug betekend dat ze weduwe is of serveerster!

Nou, ik zou zeggen, bestel een pot bier op Oktoberfest, trek dit bier kostuum aan en ga lekker op een bankje zitten en loeren naar de knopen, kijken of je het kunt ontrafelen.

Onesies kopen

Bij Lederhosen.nl kun je zowel onesies kopen voor dames en heren. Doordat de onesies geschikt zijn voor alle gangbare maten, kunnen zowel mannen als vrouwen de onesies dragen. Met name zijn onze dieren Onesies erg populair. Bekijk snel ons aanbod, want onesies kopen doe je natuurlijk bij Lederhosen.nl!