Onesies kopen? Lederhosen.nl

Op zoek naar een toffe outfit voor een bierfeest? Wat dacht je van onze onesies? Na die tijd gooi je hem in de wasmachine, dan heb je daarna een lekker huispak waarmee je prima op de bank kunt chillen. Handig toch, die onesies?

Lees meer

41 artikelen  

Verwijder alle
filters

€ 20,95
 In winkelwagen

Onesies

Onesies zijn pakken die bestaan uit één geheel en worden in ons kikkerlandje steeds populairder onder de carnavalsvierders. Het oorspronkelijke idee van de onesies komt voort uit de kruippakjes en rompertjes van baby's. De rage is ontstaan in Japan en is intussen wereldwijd populair. Onesies hebben een hoog aaibaarheidsgehalte en kan zowel door jong en oud worden gedragen.

Onesies volwassenen

Onesesies voor volwassenen worden met name gedragen bij (vrijgezellen) feesten, festivals, thuis op de bank maar ook bij de oktoberfesten in de buurt wordt het steeds populairder. Het zijn dan ook ideale kostuums om je in te verhullen, want binnen een paar seconden stap je in ded onesie, ritst hem dicht en je bent klaar om te gaan. Onze onesies voor volwassenen zijn comfortabel, eenvoudig aan te trekken door de ritssluiting en lekker warm. Daarnaast zijn de onesies te koop in de gekste prints!

Onesies kopen

Bij Lederhosen.nl kun je zowel onesies kopen voor dames en heren. Doordat de onesies geschikt zijn voor alle gangbare maten, kunnen zowel mannen als vrouwen de onesies dragen. Met name zijn onze dieren Onesies erg populair. Bekijk snel ons aanbod, want onesies kopen doe je natuurlijk bij Lederhosen.nl!