Oktoberfest accessoires kopen? Lederhosen.nl!

Hoe maak je een Oktoberfest outfit compleet? Met een oog voor detail! Daarom hebben we een selectie van alle beschikbare Oktoberfest accessoires gemaakt. Je vindt hier van alles om je Oktoberfest onvergetelijk te maken. Op de biertjes na dan helaas.. Bekijk hieronder welke Oktoberfest accessoires wij hebben:

Lees meer

97 artikelen  

filters


Oktoberfest accessoires

In ons assortiment vind je diverse Oktoberfest accessoires. Één van de meest onmisbare Oktoberfest accessoires is misschien toch wel de tiroler hoed. Want bij een Oktoberfest staat een man zonder tiroler hoed gelijk aan een man zonder Lederhosen, je valt buiten de boot. Een ander kenmerkend item binnen de Oktoberfest accessoires zijn de tiroler bretels. Met de Duitse bretels zie je eruit alsof je thuis bent en met de oranje bretels vertegenwoordig je de echte Hollandse spirit! Ben je bang je vrienden kwijt te raken tijdens de dronken nacht? Zorg dat ze neon bretels dragen!

Oktoberfest accessoires dames

Het is geen echt Oktoberfest als er geen dames op de stoelen of tafels dansen! Maar wil je niet dat alle mannen onder je Dirndl kijken? Met een simpele Tiroler onderrok kan je veel verbergen. In ons assortiment vind je naast de onderrok ook vele Oktoberfest accessoires voor dames. Heb je nou kort haar van jezelf wil je graag twee vlechtjes dragen? Of heb je altijd al eens een blonde stoot willen zijn? Wat dacht je van onze mooie blonde Tiroler pruik. Al met al zijn er genoeg Oktoberfest accessoires dames!

Oktoberfest accessoires online

Ben je nou van plan om Oktoberfest accessoires online te bestellen? Dan doe je dat natuurlijk op Lederhosen.nl! Onder de Oktoberfest accessoires vallen natuurlijk ook de Tiroler overhemden, Tiroler schorten en uiteraard de kousen en sokken. De traditionele klederdracht eindigt meestal net boven de knie. Om toch warm te blijven dragen alle Tiroler mannen sokken, het liefst gebreide sokken die tot net onder de knie komen. De kousen van de Tiroler vrouwen wisselen sterk in lengte, kleur en materiaal. Hierbij kies je gewoon welke jij het mooiste vind bij jouw Tiroler jurk! Weet je nou nog niet helemaal zeker of je jouw Oktoberfest accessoires online gaat bestellen, je bent van harte welkom in onze feestwinkel Confetti in Groningen om de Oktoberfest accessoires te bekijken!