Foute outfits kopen? Lederhosen.nl!

Fout, fouter, foutst. Het mag allemaal met onze foute outfits. Niets is gek genoeg want met het bierfeest of apres-ski party mag jij helemaal los gaan. Opvallend, kleurrijk, ik zeg aussies, trainingspak dames, trainingspak heren, vette matjes, opgeschoren haren, snorren met schuimlagen bier, frikandellen, patatjes, snorren met nog zo'n restant bierschuim erin, hmmmmm heerlijk toch die foute outfits en alles wat daarbij past!

Lees meer

18 artikelen  

Verwijder alle
filters

25,95
17,95

Oktoberfest rave

Je kunt Oktoberfest bijna zien als een Rave, het gaat maar door. Het Oktoberfest bestaat uit 16 dagen en kan zelfs verlengd worden als de energie en zin er nog steeds in zit. Oktoberfest is inmiddels ongelooflijk populair en de winkels worden dan ook geplunderd van hun Lederhosen, Tiroler jurkjes, Heidi jurkjes en natuurlijk de foute outfits!
Je kunt in je foute outfit 16 dagen bier drinken, wurst eten en dansen op schlager muziek of tiroler muziek. Oktoberfest stamt af van een feest dat werd gevierd ter ere van de koninklijke jonggehuwden die trouwden op 23 Oktober 1810. Om het huwelijk te vieren werd er een paardenrace gehouden en de paardenrace is uitgegroeid tot een gigantisch volksfeest. Iedereen vond dit feest namelijk zo fantastisch dat het Oktoberfest een terugkerend feest moest worden. Er kwamen ieder jaar steeds meer kraampjes en attracties bij op het terrein van Oktoberfest waardoor het feest een heel eigen volksfeest karakter kreeg. Het Oktoberfest begint op de eerste zaterdag na 15 september en eindigt op de eerste zondag van oktober.

Geen bier maar paarden

Wat?! Ja, het Oktoberfest is van origine helemaal geen bierfeest. Het feest dat werd gehouden ter ere van de jonggehuwden bestond uit een paardenrace! Later is het uitgegroeid tot een groot bierfeest en niet alleen in München is het Oktoberfest nu een groot succes, nee, ook in Rotterdam, Den haag, Heerlen, Tilburg, Geerdijk, Zwolle, Roosendaal, Sittard en nog vele andere plekken wordt het groots aangepakt met zelfs meerdere biertenten.

Er wordt zelfs speciaal bier gebrouwen voor het Oktoberfest! Dus ben jij een echte bierliefhebber? en houdt je ook wel van wat sterker bier? Dan ben je bij het Oktoberfest helemaal op het juiste adres! Ieder jaar bezoeken zo'n 6 miljoen mensen het grootste internationale volksfeest ter wereld om de onovertreffelijke sfeer in de Festzelte te beleven en te genieten van het speciaal gebrouwen bier. In de biertenten in München worden zes verschillende bieren geschonken: Paulaner, Hofbrau, Augustiner, Lowenbrau, Hacker Pschorr en Spaten-Franziskanterbrau. Ik zou zeggen, geniet van al dit overheerlijke Oktoberfest bier in jouw foute outfit!

Klodder mayo en een pul bier

Je kunt op het Oktoberfest perfect met jouw foute outfit in een attractie gaan zitten met een pul bier en ja, vervolgens kan het dan natuurlijk gebeuren dat de mayo van je patat door de lucht vliegt en op je Foute outfit terecht komt. Maar hey! Dat maakt toch niets uit? Het past er wel bij, toch?
Het Apres ski thema is helemaal fantastisch omdat je er alle kanten mee op kunt binnen foute outfits. Apres ski is voor het afsluiten van je wintersportdag of van een denderend Oktoberfest. Neem bijvoorbeeld de trainingspakken of de piemels, de strandwachter of de jaren 80 outfits. Lekker opvallend, wat zorgt voor een onvergetelijke avond.

Flirten in je foute outfit

Tijdens Oktoberfest lopen alle vrouwen in van die sexy Dirndl jurken en wist je dat je aan de manier hoe ze de knoop draagt je kunt zien of je een goede kans maakt? Of dat ze in ieder geval niet bezet is?
Als ze de knoop links draagt van haar Dirndl schort tijdens Oktoberfest, dan geeft dat aan dat ze vrijgezel is. Als ze de knoop rechts draagt, blijven de mannen rustig op een afstandje want dat betekend dat ze bezet is. En dan nu de spannende, als ze de knoop in het midden draagt betekend dat dat ze nog maagd is. Grrrr! Hey ho! Let's Go!
De knoop op haar rug betekend dat ze weduwe is of serveerster!

Nou, ik zou zeggen, bestel een pot bier op Oktoberfest, trek dit bier kostuum aan en ga lekker op een bankje zitten en loeren naar de knopen, kijken of je het kunt ontrafelen.

Foute outfits

Met foute outfits bij een fout feest kan je nooit maar dan ook nooit een verkeerde outfit aantrekken. Want alles mag! Heb je zin om alles uit de kast te halen? Wij hebben hier onze top 3 favoriete foute outfits op een rijtje gezet:

  1. Het lulletje van de avond (opblaasbaar piemel kostuum)
  2. Foute strandwacht kostuum
  3. Het oma kostuum

Met een van deze foute outfits sta jij vast en zeker in het middelpunt van de belangstelling van de avond. Durf jij het aan?

Foute outfits kopen

Foute outfits kopen doe je natuurlijk online bij Lederhosen.nl. Maar wil je toch eerst nog even zien hoe die foute outfits er nou uit zien? Je bent ook van harte welkom in onze feestwinkel Confetti in Groningen. Maar als jij een van onze foute outfits gewoon aandurft, bestel ze dan voor 16:00 uur, dan heb jij je foute outfit morgen al in huis!