Lederhosen kopen? Lederhosen.nl!

Lederhosen kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen originele lederhosen, lederhosen dames, lederhosen heren, goedkope lederhosen, je kan het je zo gek niet bedenken, alle soorten en maten voor een mooie prijs en goede kwaliteit! Klink…

Lees meer

31 artikelen  

filters


t dit bijna te mooi om waar te zijn? Neem dan eens een kijkje bij ons in de Confetti winkel in Groningen! Wat?! De Confetti? Ja! De Confetti is van dezelfde eigenaar en ook in de winkel hebben wij rond Oktoberfest prachtige Oktoberfest kleding te koop!

Voor het grootste bierfestival ter wereld moet je natuurlijk wel het beste outfit hebben, een lederhosen outfit waarmee jij oneindig bier kan drinken, een lederhosen waar je in kan dansen, een lederhosen waarin je mega veel wursten kan eten met extra saus of een lederhosen waarin je kan leven, één die lang mee gaat. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Of je nou naar het officiële Oktoberfest in München gaat of een verkleedfeest in de lokale kroeg, Lederhosen.nl helpt jou bij het vinden van de beste Lederhosen!

Lederhosen mannen

Heren, het is tijd voor Lederhosen! Verzamel de groep maar bij elkaar want het wordt tijd om het Oktoberfest in klederdracht bij te wonen. Het wordt voor Lederhosen mannen!
De hele dag bier drinken en vrouwen kijken.. Wat wil je nog meer? Juist. Waarschijnlijk niet heel veel meer. Als je nog niet helemaal overtuigd was om te gaan, misschien hebben wij dat dan nu al wel een beetje gedaan. Maar nu nog een outfit, één ding wat in elk geval niet mag ontbreken is de Lederhosen.

Lederhosen leer

Ga je voor het eerst naar het grootste bierfestival in München? Of een Oktoberfest ergens anders in Duitsland? En wil je een lederhosen kopen? Kies dan voor echte Lederhosen van leer. Waarom? De Duitsers koesteren de klederdracht namelijk nog altijd en tijdens het Oktoberfest wordt er dan ook van de mannen verwacht dat zij in klederdracht het feest bijwonen. Daarnaast zijn de Lederhosen van leer van hoge kwaliteit en kunnen ze wel tegen een stootje. Vroeger werden Lederhosen vaak gedragen tijdens het werk en het jagen, dus een Oktoberfest moeten onze Lederhosen ook zeker wel aankunnen! Wij hebben zowel Lederhosen van geiten- als koeienleder. Bekijk gerust eens ons assortiment en kijk welke Lederhosen jij het mooiste vindt!

Lederhosen goedkoop

Heb je een Oktoberfest in de buurt georganiseerd door de lokale voetbalclub of kroeg? en wil je niet een al te dure lederhosen kopen? Kijk dan eens bij onze Lederhosen goedkoop. Deze Lederhosen zijn in tegenstelling tot onze leren Lederhosen gemaakt van polyester. De Lederhosen goedkoop zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Als je een avondje wil opvallen, kan dat zelfs in onze roze Lederhosen. In ons assortiment vind je al Lederhosen vanaf €17,50. Daardoor kun jij voor een leuk prijsje een Oktoberfest bijwonen in klederdracht.

Lederhosen outfit

Wil je een Lederhosen outfit kopen? Wij hebben ook Lederhosen sets in ons assortiment. Hierdoor ben je in één klik op de knop klaar. Ideaal toch? De Lederhosen outfit bestaat uit een shirt en Lederhose. In sommige gevallen wordt ook de hoed meegeleverd. Wel zo handig natuurlijk om meteen de blouse erbij te bestellen dan is jouw Lederhosen outfit helemaal af en ben je alweer klaar met het lederhosen kopen dilemma!

Lederhosen dames

Voor de dames onder ons: Heb je geen zin om een jurk te dragen? En wil je liever Lederhosen kopen? Dat kunnen wij ons wel voorstellen! Gelukkig vind je in ons assortiment ook Lederhosen voor dames. Zo hoef je niet perse in een Dirndl of Heidi jurkje te lopen. Maar kan je gewoon lekker je gang gaan in je Lederhosen voor dames. Bekijk snel ons assortiment wie weet zit er wat voor je tussen! Lederhosen kopen doe je natuurlijk bij Lederhosen.nl!

Waarom zou je lederhosen kopen bij Lederhosen.nl?

We kennen het allemaal; uren het internet afstruinen omdat er zo ongelooflijk veel aanbod is, best wel frustrerend kan dat zijn maar gelukkig ben je nu bij ons terecht gekomen!
Wij leveren goede kwaliteit voor een lage prijs, hebben een breed assortiment en heel belangrijk, een goede klantenservice, snelle levering en bovenal verkopen we originele Lederhosen die je niet zo gauw ergens anders vind voor deze prijs!

We kunnen dan ook met veel trots zeggen dat het ieder jaar weer een groot succes is en de klanten zeer tevreden zijn! We leveren een goede klantenservice, je kunt ons altijd bellen als je advies nodig hebt bij het lederhosen kopen!

Bij Lederhosen kun je vinden: Lederhosen leer, Lederhosen set, Lederhosen dames, Heidi jurkjes, Dirndl jurkjes, Dirndl jurkjes voor grote maten, Tiroler overhemden, van Oktoberfest kousen en sokken tot Oktoberfest sieraden, Oktoberfest decoratie, Apres ski kleding en nog veel meer! En past het niet? Of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!