Lederhosen kopen? Lederhosen.nl!

Bier, bier en nog eens bier! Voor het grootste bierfestival ter wereld moet je natuurlijk wel de beste outfit hebben. Laten we dan maar eens gaan beginnen met de Lederhosen! Want jij bent natuurlijk opzoek naar Oktoberfest kleding! Of je nou naar het officiële Oktoberfest in München gaat of een verkleedfeest in de lokale kroeg, Lederhosen.nl helpt jou bij het vinden van de beste Lederhosen!

Lees meer

25 artikelen  Lederhosen man

Heren, verzamel de groep maar bij elkaar want het wordt tijd om het Oktoberfest in klederdracht bij te wonen. Wurm jezelf maar in die Lederhosen man! De hele dag bier drinken en vrouwen kijken.. Wat wil je nog meer? Juist. Waarschijnlijk niet heel veel meer. Als je nog niet helemaal overtuigd was om te gaan, misschien hebben wij dat dan nu al wel een beetje gedaan. Maar nu nog een outfit, één ding wat in elk geval niet mag ontbreken is de Lederhose.

Lederhosen leer

Ga je voor het eerst naar het grootste bierfestival in München? Of een Oktoberfest ergens anders in Duitsland? Kies dan voor echte Lederhosen van leer. Waarom? De Duitsers koesteren de klederdracht namelijk nog altijd en tijdens het Oktoberfest wordt er dan ook van de mannen verwacht dat zij in klederdracht het feest bijwonen. Daarnaast zijn de Lederhosen van leer van hoge kwaliteit en kunnen ze wel tegen een stootje. Vroeger werden Lederhosen vaak gedragen tijdens het werk en het jagen, dus een Oktoberfest moeten onze Lederhosen ook zeker wel aankunnen! Wij hebben zowel Lederhosen van geiten- als koeienleder. Bekijk gerust eens ons assortiment en kijk welke Lederhose jij het mooiste vindt!

Lederhosen goedkoop

Heb je een Oktoberfest in de buurt georganiseerd door de lokale voetbalclub of kroeg? Kijk dan eens bij onze Lederhosen goedkoop. Deze Lederhosen zijn in tegenstelling tot onze leren Lederhosen gemaakt van polyester. De Lederhosen goedkoop zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Als je een avondje wil opvallen, kan dat zelfs in onze roze Lederhose. In ons assortiment vind je al Lederhosen vanaf €17,50. Daardoor kun jij voor een leuk prijsje een Oktoberfest bijwonen in klederdracht.

Lederhosen outfit

Ben je op zoek naar een Lederhosen outfit? Wij hebben ook Lederhosen sets in ons assortiment. Hierdoor ben je in één klik op de knop klaar. Ideaal toch? De Lederhosen outfit bestaat uit een shirt en Lederhose. In sommige gevallen wordt ook de hoed meegeleverd. Wel zo handig natuurlijk om meteen de blouse erbij te bestellen dan is jouw Lederhosen outfit helemaal af.

Lederhosen dames

Voor de dames onder ons: Heb je geen zin om een jurk te dragen? Dat kunnen wij ons wel voorstellen! Gelukkig vind je in ons assortiment ook Lederhosen voor dames. Zo hoef je niet perse in een Dirndl of Heidi jurkje te lopen. Maar kan je gewoon lekker je gang gaan in je Lederhosen voor dames. Bekijk snel ons assortiment wie weet zit er wat voor je tussen! Lederhosen kopen doe je natuurlijk bij Lederhosen.nl!