Heidi jurkjes kopen? Lederhosen.nl!

Heidi jurkjes zijn een echte hit onder het Oktoberfest! Oktoberfest is een steeds meer voorkomend feest ook in Nederland, wat eerst een traditioneel Duits feest was is nu ook helemaal de shit onder de Nederlanders, want ja, die houden ook wel van een biertje drinken. Op een Oktoberfest hoor je natuurlijk wel verkleed te komen in een Tiroler jurk en de mannen in Lederhosen. De echte traditionele Oktoberfest kleding voor vrouwen is een Tiroler jurk. Tiroler jurkjes zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je de echte Dirndls die bekend staan als officiële klederdracht, maar ook de namaak jurkjes die wij voor het gemak de Heidi jurkjes noemen.

Lees meer

8 artikelen  

Verwijder alle
filters


Heidi jurkjes

Heidi jurkjes zijn de simpele versie van de traditionele klederdracht. Daarnaast zien de Heidi jurkjes er leuk uit en hebben ze een betaalbare prijs. Waar je de Heidi jurk aan kan herkennen is misschien toch wel dat deze iets sexyer is dan de officiële Dirndl jurk. Wanneer je in Nederland naar een Oktoberfest gaat is de Heidi jurk perfect, daarmee voer jij vast en zeker de boventoon op het feest. Maar ga jij naar een Oktoberfest in Duitsland? Dan kun je toch wel echt beter een Dirndl overwegen, want in Duitsland kijkt men nog wel eens raar op als er een Nederlander voorbij loopt in een kort sexy jurkje. Het is dan ook gebruikelijk om in Duitsland een langere jurk te dragen.

Heidi jurkjes kopen

Onze goedkope Heidi jurkjes hebben een verrassend scherpe prijs. Vanaf maar liefst €14,95 heb jij al een Heidi jurkje! Ben je van plan om Heidi jurkjes te kopen? Bekijk dan snel ons aanbod want er zitten hele leuke modellen tussen met diverse kleuren. Heidi jurkjes kopen doe je dan natuurlijk ook bij Lederhosen.nl! Wil je liever de Heidi jurkjes nog even in het echt zien? Je bent natuurlijk van harte welkom in onze feestwinkel Confetti in Groningen!

Oefen alvast met bier drinken en wurst eten

Tijdens Oktoberfest is het gebruikelijk al vroeg te beginnen met bier drinken. Het terrein bestaat meestal uit meerdere tenten waarin lange tafels staan waar je lekker aan kunt zitten en eigenlijk op iedere hoek is er wel een wurst te scoren tijdens Oktoberfest. En, natuurlijk niet te vergeten is de Oktoberfest muziek!
De Oktoberfest traditie, die al meer dan 200 jaar oud is was eerst een paardenrace, maar München vond het zuipen zo leuk, dat ze het feest verhuisden naar de stad. Sindsdien is het daar gebleven en uitgegroeid tot een internationaal fenomeen! Heidi jurkjes vallen dan ook altijd wel in de smaak tijdens een Oktoberfest in Nederland! Ik raadt aan om je Oktoberfest kleding helemaal af te maken met Tiroler sokken! Van die sexy hoge sokken met bijvoorbeeld een strikje, nou en ik garandeer je, zodra je die aantrekt voel jij je helemaal de Oktoberfest ster!

Het officiële Oktoberfest in München vindt dit jaar plaats van 16 september t/m 2 oktober. Het eerste weekend is het meest populaire weekend. Tijdens dat weekend, het openingsweekend van Oktoberfest is er veel tofs te doen, zoals bijvoorbeeld de opening van verschillende parades!
De mensen die in München wonen hebben immers een jaar moeten wachten voordat ze zich weer heerlijk vol kunnen gooien met bier, dus dat wordt dan ook groots gevierd met Oktoberfest! Je denkt bij de naam Oktoberfest, dat het ook in Oktober alleen plaats vind. Dat is dus niet zo! Misschien wist je dit al maar toch leg ik het nog even uit waarom dat eigenlijk zo is:
Het wordt gevierd in September vanwege de zon, vaak in Oktober kan het al gaan sneeuwen in München. Daarom hebben ze ervoor gekozen het Oktoberfest eerder te laten beginnen. :)

Maar wacht eens even, het is helemaal geen bier festival!

''Huh? Wat is het dan wel?'', Ja dat dacht ik ook even toen ik meer opzocht over de Oktoberfest traditie. Het is een jaarlijkse viering van het huwelijk van de Beierse kroonprins en zijn vrouw. In 1810 gaven ze elkaar het ja-woord en vierde het volk een groot feest. Je zal bij vele Oktoberfest feesten in Duitsland mensen hun bierpullen zien heffen ter ere van de dame en adelijke heer die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

He jammer, geen Heineken op Oktoberfest in Duitsland... Jep, dit is iets wat vele ook niet weten. Tijdens het Oktoberfest wordt namelijk geen gewoon bier geserveerd, maar het speciaal gebrouwde 'Oktoberfest bier'. Er zijn in Munchen dertien gigantische dranktenten en het bier daar is gebrouwen door slechts zes in Bayrisch-Munchen gevestigde brouwerijen.

Ik zou zeggen, kies een mooie Heidi jurk, Tiroler jurk, Dirndl jurk of een Lederhosen dames en hiha lets go!