Heidi jurkjes kopen? Lederhosen.nl!

De traditionele Oktoberfest kleding voor vrouwen is een Tiroler jurk. Tiroler jurkjes zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je de echte Dirndls die bekend staan als officiële klederdracht, maar ook de namaak jurkjes die wij voor het gemak de Heidi jurkjes noemen.

Lees meer

16 artikelen  

Verwijder alle


Heidi jurkjes

Heidi jurkjes zijn de simpele versie van de traditionele klederdracht. Daarnaast zien de Heidi jurkjes er leuk uit en hebben ze een betaalbare prijs. Waar je de Heidi jurk aan kan herkennen is misschien toch wel dat deze iets sexyer is dan de officiële Dirndl jurk. Wanneer je in Nederland naar een Oktoberfest gaat is de Heidi jurk perfect, daarmee voer jij vast en zeker de boventoon op het feest. Maar ga jij naar een Oktoberfest in Duitsland? Dan kun je toch wel echt beter een Dirndl overwegen, want in Duitsland kijkt men nog wel eens raar op als er een Nederlander voorbij loopt in een kort sexy jurkje. Het is dan ook gebruikelijk om in Duitsland een langere jurk te dragen.

Heidi jurkjes kopen

Onze goedkope Heidi jurkjes hebben een verrassend scherpe prijs. Vanaf maar liefst €14,95 heb jij al een Heidi jurkje! Ben je van plan om Heidi jurkjes te kopen? Bekijk dan snel ons aanbod want er zitten hele leuke modellen tussen met diverse kleuren. Heidi jurkjes kopen doe je dan natuurlijk ook bij Lederhosen.nl! Wil je liever de Heidi jurkjes nog even in het echt zien?

Je bent van harte welkom in onze feestwinkel Confetti in Groningen!