Lederhosen leer kopen? Lederhosen.nl!

Lederhosen leer zijn helemaal perfect als jij naar het grootste bierfestival in München gaat! Of ga jij naar een Oktoberfest ergens anders in Duitsland? Dan zijn de Lederhosen leer helemaal perfect! De Duitsers koesteren de klederdracht namelijk nog altijd en tijdens het Oktoberfest wordt er dan ook van de mannen verwacht dat zij in klederdracht het feest bijwonen. Daarnaast zijn de Lederhosen van leer van hoge kwaliteit en kunnen ze wel tegen een stootje. Dus je kunt door weer en wind met deze Lederhosen!

Lees meer

12 artikelen  

Verwijder alle
filters


Elk kledingstuk wordt met de hand geselecteerd en vervaardigd uit de fijnste kwaliteit leer, zodat je verzekerd bent van duurzame en tijdloze kledingstukken die jarenlang meegaan. Bij lederhosen.nl geloven we dat traditie en stijl hand in hand kunnen gaan zodat je helemaal klaar bent voor het bierfestival. Daarom bieden we een breed scala aan ontwerpen en stijlen, van klassiek tot eigentijds, zodat je altijd iets kunt vinden dat past bij jouw persoonlijke smaak en voorkeur. Onze leren lederhosen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en maten, waardoor je de mogelijkheid hebt om je eigen unieke look te creëren. We begrijpen dat een goede pasvorm essentieel is bij het dragen van lederhosen. Daarom bieden we een ruime selectie aan maten, zodat je altijd de juiste pasvorm kunt vinden. Bij onze webshop streven we ernaar om jou de best mogelijke winkelervaring te bieden. We zorgen voor snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe echte leren lederhosen.

Het fantastische aan onze leren Lederhosen is dat wij ze voor een lage prijs verkopen en ook nog eens een snelle service! Dus kan jij niet wachten met bier drinken en heb je gewoon zin om hem alvast thuis aan te trekken, er lekker in door de tuin te rennen, een biertje open te trekken en je ongelooflijk sexy te voelen? En misschien je vrouw te verrassen van achter het douchegordijn in je Lederhosen leer?! Dan is de Lederhosen leer helemaal perfect!

Help?! Ik heb de juiste Lederhosen gevonden maar wat moet ik er nu bij aan?!

Wil jij voor de echte Oktoberfest look gaan? De traditionele Oktoberfest look? Combineer je Lederhosen man of Lederhosen leer dan met een Oktoberfest overhemd, een Tiroler hoed, Tiroler sokken oftewel Bayern sokken en een flinke bierpul in je hand!
Wil je je vrouw mee? Of een vriendin? Of een vriendin waar jij stiekem al heel erg lang een oogje op hebt? Jaja! Neem dan eens een kijkje tussen onze Tiroler jurkjes, Dirndl jurk of is ze niet zo van de jurkjes? Dan is de Lederhosen dames misschien iets voor haar! Ook helemaal fantastisch voor een onvergetelijk Oktoberfest!

Lederhosen leer kopen

Lederhosen leer zijn van oorsprong de echte traditionele lederhosen. Vroeger werden de lederhosen vaak gedragen tijdens het werk, jagen of wandelen. Grrrr echte mannen dus! Tegenwoordig worden de Lederhosen natuurlijk veel tijdens het Oktoberfest gedragen en niet meer alleen tijdens het werk, jagen of wandelen. De lange lederhosen werden vroeger ook al gedragen tijdens feestelijke gelegenheden. En beginnen nu hun opmars weer te maken. De lederhosen van leer worden gemaakt van koeienleer. Maar dit jaar zijn er ook nieuwe Lederhosen die gemaakt zijn van geitenleer. Zo komt er op het gebied van leren Lederhosen ook in Nederland een steeds ruimer aanbod. Het Lederhosen leer aanbod groeit gestaag mee met het alsmaar groter wordende enthousiasme voor het Oktoberfest. Lederhosen van leer kopen doe je natuurlijk bij Lederhosen.nl!

Populair Oktoberfest

Ook in Nederland wordt het Oktoberfest inmiddels hard gevierd. Vooral in dorpen is het Oktoberfest dan ook erg populair! Maar ook zeker de steden zoals bijvoorbeeld Rotterdam en Den Haag doen mee! Dirndls en Lederhosen zijn onmisbaar bij de Oktoberfest feesten. Het leuke is ook dat als je een vrouw ziet met een geknoopt schort tijdens Oktoberfest dat je aan de manier waarop de knoop geknoopt is kunt zien of ze vrijgezel is! Maar voordat je je flirt trucs in de strijd gooit tijdens Oktoberfest, lees dan eerst nog even door wanneer dit precies het verhaal is, voordat je een wurst naar je kop gegooid krijgt:

Als ze de knoop links draagt, dan geeft dat aan dat ze vrijgezel is. Dus pas maar op, straks rennen alle mannen op je af en is het tijd je versiertrucks in de strijd te gooien! Als je je knoop rechts draagt, blijven de mannen rustig op een afstandje. Best fijn dit want als je tijdens een Oktoberfest even geen zin hebt in al die aandacht, leg dan lekker de knoop rechts!

De knoop in het midden laat zien dat ze maagd is en de knoop op de rug kunnen twee dingen betekenen... Namelijk: De vrouw is een weduwe of de vrouw is een serveerster.

Nou, ik zou zeggen, bestel een pot bier, ga lekker op een bankje zitten tijdens Oktoberfest en kijk of je de mysterieuze knopen kunt ontrafelen ;)

De Oktoberfest traditie (Die al meer dan 200 jaar oud is) was eerst een paardenrace, maar München vond het zuipen zo leuk, dat ze het feest verhuisden naar de stad. Sindsdien is het daar gebleven en uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. Een van de latere tradities binnen het Oktoberfest, maar zeker geen onbelangrijke, is het tappen van het eerste biertje tijdens Oktoberfest. Dit wordt gedaan door de burgemeester en hij zegt dan de woorden: ''O Zapft is!''. Dit betekend in het Beiers: ''Er is getapt''. Na deze magische woorden, wordt er in de dagen daarna ongeveer 7 miljoen liters bier getapt en genuttigd tijdens Oktoberfest. Oh yes! Ik zou zeggen, maak je klaar door een mooi outfit bij elkaar te scoren en ga daarna heerlijk los bij Oktoberfest!

Onweerstaanbaar sexy in een Lederhosen

Heb jij zin om naar een Oktoberfest te gaan en je gewoon ontzettend sexy te voelen? Dit terwijl je bier drinkt en vet lekker wurst zit te eten? Wij raden je aan om er dan helemaal voor te gaan met je Oktoberfest outfit! Dit doe je door er de traditionele Oktoberfest sokken bij te dragen, een Oktoberfest blouse en een Oktoberfest hoed! Dit zullen de traditionele Oktoberfest feestgangers ook zeker waarderen en zo heb je ook nog eens direct vrienden gemaakt tijdens Oktoberfest! Neem rustig eens een kijkje op onze website waarop we een breed assortiment aanbieden binnen Oktoberfest kleding! Kijk, zoals bijvoorbeeld onze collega sexy straalt in onze Oktoberfest blouse, Oktoberfest Lederhosen, Oktoberfest sokken gecombineerd met onze Oktoberfest hoed, BAM!