Lederhosen leer kopen? Lederhosen.nl!

Ga je voor het eerst naar het grootste bierfestival in München? Of een Oktoberfest ergens anders in Duitsland? Kies dan voor echte Lederhosen leer. Waarom? De Duitsers koesteren de klederdracht namelijk nog altijd en tijdens het Oktoberfest wordt er dan ook van de mannen verwacht dat zij in klederdracht het feest bijwonen. Daarnaast zijn de Lederhosen van leer van hoge kwaliteit en kunnen ze wel tegen een stootje.

Lees meer

14 artikelen  

Verwijder alle
filters


Het fantastische aan onze Lederhosen is dat wij ze voor een lage prijs verkopen en ook nog eens een snelle service! Dus kan jij niet wachten met bier drinken en heb je gewoon zin om hem alvast thuis aan te trekken, er lekker in door de tuin te rennen, een biertje open te trekken en je ongelooflijk sexy te voelen? Dan is de Lederhosen leer helemaal perfect!

Help?! Ik heb de juiste Lederhosen gevonden maar wat moet ik er nu bij aan?!

Wil jij voor de echte Oktoberfest look gaan? De traditionele Oktoberfest look? Combineer je Lederhosen man of Lederhosen leer dan met een Oktoberfest overhemd, een Tiroler hoed, Tiroler sokken oftewel Bayern sokken en een flinke bierpul in je hand!
Wil je je vrouw mee? Of een vriendin? Of een vriendin waar jij stiekem al heel erg lang een oogje op hebt? Jaja! Neem dan eens een kijkje tussen onze Tiroler jurkjes, Dirndl jurk of is ze niet zo van de jurkjes? Dan is de Lederhosen dames misschien iets voor haar!

Lederhosen leer kopen

Lederhosen leer zijn van oorsprong de echte traditionele lederhosen. Vroeger werden de lederhosen vaak gedragen tijdens het werk, jagen of wandelen. Tegenwoordig natuurlijk veel tijdens het Oktoberfest. De lange lederhosen werden vroeger ook al gedragen tijdens feestelijke gelegenheden.En beginnen nu hun opmars weer te maken. De lederhosen van leer worden gemaakt van koeienleer. Maar dit jaar zijn er ook nieuwe lederhosen die gemaakt zijn van geitenleer. Zo komt er op het gebied van leren lederhosen ook in Nederland een steeds ruimer aanbod. Het lederhosen leer aanbod groeit gestaag mee met het alsmaar groter wordende enthousiasme voor het Oktoberfest. Lederhosen van leer kopen doe je natuurlijk bij Lederhosen.nl!

Waarom zou je iets kopen bij Lederhosen?

Lederhosen.nl is de perfecte website als jij op zoek bent naar het perfecte Oktoberfest outfit en dan vooral ook vanwege de prijs, kwaliteit, snelle levering en eigenzinnigheid!
Wist je dat de eigenaar van Lederhosen ook de eigenaar van de feestwinkel Confetti is in Groningen? Een winkel waar je binnen loopt, even versteld staat van alle indrukken en waar je je vervolgens als een kind in de speeltuin voelt. Als je stress hebt kun je knijpen in scheetkussens of als je eens wraak wilt nemen kan je vieze stinksnoepjes kopen!
Naast fopspullen verkopen ze ook een breed assortiment aan Oktoberfest kleding!
Lederhosen is ook een leuke website omdat er best veel geniale tekstjes staan bij de Oktoberfest producten, dus als je je nou eens verveeld en denkt van hey! Ik wil wat te lezen hebben als ik op de wc zit? Dan raadt ik je zeker aan eens een kijkje te nemen!

Bij Lederhosen kun je vinden: Lederhosen leer, Lederhosen set, Lederhosen dames, Heidi jurkjes, Dirndl jurkjes, Dirndl jurkjes voor grote maten, Tiroler overhemden, van Oktoberfest kousen en sokken tot Oktoberfest sieraden, Oktoberfest decoratie, Apres ski kleding en nog veel meer! En past het niet? Of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!