Oktoberfest Geerdijk | Kleding & Accessoires

Oktoberfest Geerdijk


Oktoberfest Geerdijk

Het Oktoberfest Geerdijk vindt plaats op zaterdag 5 oktober 2019. De feesttent zal geopend zijn vanaf 19:00 uur en zal dan langzaamaan vollopen tot een heus bier festijn. Een ticket kost €16,00 waarmee jij de hele avond kan feesten. Wil je gelijk consumptiemunten kopen? Ook dat kan! Kijk voor meer informatie op: https://www.spoorfuif.nl/

Voor het Oktoberfest Geerdijk heb je natuurlijk wel Oktoberfest kleding nodig, daar ben je bij Lederhosen.nl aan het juiste adres. Een ruime keuze uit Lederhosen, Tiroler jurkjes maar ook alle accessoires die jij nodig hebt!

Oktoberfest Geerdijk - praktische informatie

  • Het Oktoberfest Geerdijk vindt plaats op zaterdag 5 oktober 2019
  • Een kaartje kost: €16,00
  • De tent is geopend vanaf 19:00 uur.

Over Lederhosen.nl

Lederhosen.nl heeft een ruim aanbod aan Oktoberfest kleding, speciaal voor het Oktoberfest Geerdijk. De webshop richt zich met name op Lederhosen & Tiroler jurkjes. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen de echte Lederhosen van leer en de Lederhosen goedkoop. De Tiroler jurkjes bestaan uit officiële Dirndls en de goedkopere variant; de Heidi jurkjes. Dit assortiment wordt natuurlijk aangevuld met alle accessoires die jij nodig hebt om je outfit compleet te maken. Denk hierbij aan Tiroler sokken, Tiroler hoeden, Tiroler overhemden maar natuurlijk ook sieraden.

Moet je last-minute nog iets bestellen? Dat is geen probleem! Wanneer je jouw Oktoberfest kleding voor 16:00 uur bij Lederhosen.nl besteld, heb jij je outfit voor het Oktoberfest Geerdijk de volgende dag al in huis!

Hulp nodig?

Wij van Lederhosen.nl staan voor je klaar! Ben je toch nog op zoek naar een outfit voor het Oktoberfest Geerdijk? En heb je die het liefst zo snel mogelijk nodig maar heb je geen idee wat te doen? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 050-3127258 of via de e-mail: info@confettifeest.nl