Oktoberfest Tilburg | Kleding & Accessoires

Oktoberfest Tilburg


Oktoberfest Tilburg

Wil jij naar het ultieme Oktoberfest van Brabant? Dan moet je zeker weten naar het Oktoberfest Tilburg! Het Oktoberfest vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober 2019. Ga je heen met een groep? Dan krijg jij je eigen tafel. Let wel op dat het Oktoberfest Tilburg toegankelijk is vanaf 18 jaar! Voor beide dagen geldt een ticketprijs van €22,49. Voor informatie ga je naar: https://www.oktoberfest-tilburg.nl/

Voor het Oktoberfest Tilburg heb je natuurlijk wel Oktoberfest kleding nodig, daar ben je bij Lederhosen.nl aan het juiste adres. Een ruime keuze uit: Lederhosen, Tiroler jurkjes en de bijbehorende accessoires vind je bij ons!

Oktoberfest Tilburg - praktische informatie

  • Het Oktoberfest Tilburg vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober 2019
  • Op vrijdag 4 oktober kost een kaartje €22,49
  • Op zaterdag 5 oktober kost een kaartje €22,49

Over Lederhosen.nl

Lederhosen.nl heeft een ruim aanbod aan Oktoberfest kleding, speciaal voor het Oktoberfest Tilburg. De webshop richt zich met name op Lederhosen & Tiroler jurkjes. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen de echte Lederhosen van leer en de Lederhosen goedkoop. De Tiroler jurkjes bestaan uit officiële Dirndls en de goedkopere variant; de Heidi jurkjes. Dit assortiment wordt natuurlijk aangevuld met alle accessoires die jij nodig hebt om je outfit compleet te maken. Denk hierbij aan Tiroler sokken, Tiroler hoeden, Tiroler overhemden maar natuurlijk ook sieraden.

Moet je last-minute nog iets bestellen? Dat is geen probleem! Wanneer je jouw Oktoberfest kleding voor 16:00 uur bij Lederhosen.nl besteld, heb jij je outfit voor het Oktoberfest Tilburg de volgende dag al in huis!

Hulp nodig?

Wij van Lederhosen.nl staan voor je klaar! Ben je toch nog op zoek naar een outfit voor het Oktoberfest Tilburg? En heb je die het liefst zo snel mogelijk nodig maar heb je geen idee wat te doen? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 050-3127258 of via de e-mail: info@confettifeest.nl