Oktoberfest Varsseveld | Kleding & Accessoires

Oktoberfest Varsseveld


Oktoberfest Varsseveld

Dat ze in de Achterhoek weten hoe ze feestjes moeten bouwen, dat is één ding dat zeker is. Daarom verwachten wij ook veel van het Oktoberfest Varsseveld of ook wel bekend als de Oktoberfeesten bij de Radstake. Het Oktoberfest vindt plaats op zondag 6 oktober 2019 van 11:00-20:00 uur. Een ticket kost €18,50 en naast de tickets kun je ook alvast je consumptie muntjes kopen. Bekijk de hoeveelheden en prijzen op: https://radstake.nl/oktoberfeest/content/115

Voor het Oktoberfest Varsseveld heb je natuurlijk wel Oktoberfest kleding nodig, daar ben je bij Lederhosen.nl aan het juiste adres. Een ruime keuze uit: Lederhosen, Heidi jurkjes maar ook alle accessoires die jij nodig hebt!

Oktoberfest Varsseveld - praktische informatie

  • Het Oktoberfest Varsseveld staat ook wel bekend als de Oktoberfeesten bij de Radstake
  • Het Oktoberfest Varsseveld vindt plaats op zondag 6 oktober 2019
  • Een kaartje kost €18,50
  • Het evenement vindt plaats van 11:00 tot 20:00 uur

Over Lederhosen.nl

Lederhosen.nl heeft een ruim aanbod aan Oktoberfest kleding, speciaal voor het Oktoberfest Varsseveld. De webshop richt zich met name op Lederhosen & Tiroler jurkjes. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen de echte Lederhosen van leer en de Lederhosen goedkoop. De Tiroler jurkjes bestaan uit officiële Dirndls en de goedkopere variant; de Heidi jurkjes. Dit assortiment wordt natuurlijk aangevuld met alle accessoires die jij nodig hebt om je outfit compleet te maken. Denk hierbij aan Tiroler sokken, Tiroler hoeden, Tiroler overhemden maar natuurlijk ook sieraden.

Moet je last-minute nog iets bestellen? Dat is geen probleem! Wanneer je jouw Oktoberfest kleding voor 16:00 uur bij Lederhosen.nl besteld, heb jij je outfit voor het Oktoberfest Varsseveld de volgende dag al in huis!

Hulp nodig?

Wij van Lederhosen.nl staan voor je klaar! Ben je toch nog op zoek naar een outfit voor het Oktoberfest Varsseveld? En heb je die het liefst zo snel mogelijk nodig maar heb je geen idee wat te doen? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 050-3127258 of via de e-mail: info@confettifeest.nl