Tiroler jurkjes kopen? Lederhosen.nl!

De traditionele Tiroler dames klederdracht bestaat uit een jurkje dat is gebaseerd op dienstbode kleding. De Tiroler jurkjes hebben opvallende kleuren en worden voornamelijk gedragen bij volksfeesten, zoals het Oktoberfest. Snoer de veters maar op dames, want het wordt hoog tijd dat de boezem eruit gaat springen. Tijdens het Oktoberfest mag jij namelijk je pluspunten showen met onze Tiroler jurkjes.

Lees meer

33 artikelen  Tiroler jurkjes

Als een Tiroler jurk goed gedragen wordt, springen de vrouwelijke vormen eruit. Aan de voorzijde van de Tiroler jurkjes bevinden zich veters waarmee de taille extra strak wordt ingesnoerd. Door het lage decolleté en een strakke taille wordt de aandacht volledig op de boezem gelegd. Je moet er dan ook niet raar van opkijken wanneer de mannen hun ogen niet van jou af kunnen houden!

Tiroler jurkjes goedkoop

Ga jij binnenkort Oktoberfest vieren? Wij hebben Tiroler jurkjes in veel verschillende soorten en maten. Van leuke Heidi jurkjes tot originele Dirndl jurkjes. Wil je Tiroler jurkjes goedkoop aanschaffen? Kijk dan onder de Heidi jurkjes. Deze goedkope Tiroler jurkjes worden in Nederland het meest gedragen. Deze hebben dan ook een wat meer sexy uitstraling dan de dirndls. Het Heidi jurkje is een simpele versie van de traditionele kleding. Het ziet er erg leuk uit en heeft een betaalbare prijs. Onze tiroler jurkjes goedkoop beginnen dan ook al vanaf €14,95!

Tiroler jurkjes kopen

Ben jij al helemaal overtuigd om Tiroler jurkjes te kopen? Kijk dan snel in ons assortiment! Vast en zeker zit jouw Tiroler jurk er tussen! Om je outfit nou helemaal af te maken, vergeet dan niet om naast de Tiroler jurkjes ook naar de accessoires te kijken. Zo hebben wij onder andere kousen, pruiken en onderrokken in het assortiment. Wil je een echte traditionele Dirndl jurk kopen? Deze Tiroler jurkjes zijn van oorsprong wat langere jurkjes en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Of je nou een Oktoberfest in de buurt hebt of naar Duitsland gaat, Tiroler jurkjes kopen doe je natuurlijk bij Lederhosen.nl