Brunssumse Oktoberfeesten | Kleding & Accessoires

Brunssumse Oktoberfeesten


Brunssumse Oktoberfeesten

De Brunssumse Oktoberfeesten vinden plaats op 25, 26 en 27 oktober 2019. Hier weten ze helemaal hoe het moet en laten ze Oostenrijkse artiesten overkomen naar Nederland om een feestje te komen bouwen. De kaartprijzen voor de vrijdag zijn €13,50, zaterdag €18,50 en zondag €12,50. Voor een passe partout betaal je €40,00. Voor alle informatie kijk dan op: http://www.brunssumseoktoberfeesten.nl/

Voor de Brunssumse Oktoberfeesten heb je daarom natuurlijk wel Oktoberfest kleding nodig, daar ben je bij Lederhosen.nl aan het juiste adres. Een ruime keuze uit Lederhosen, Dirndls maar ook alle accessoires die jij nodig hebt!

Brunssumse Oktoberfeesten - praktische informatie

  • De Brunssumse Oktoberfeesten vinden plaats op 25, 26 & 27 oktober 2019
  • Een kaartje voor vrijdag 25 oktober kost: €13,50
  • Een kaartje voor zaterdag 26 oktober kost: €18,50
  • Een kaartje voor zondag 27 oktober kost: €12,50
  • Voor een passe partout betaal je €40,00

Over Lederhosen.nl

Lederhosen.nl heeft een ruim aanbod aan Oktoberfest kleding, speciaal voor het Brunssumse Oktoberfeesten. De webshop richt zich met name op Lederhosen & Tiroler jurkjes. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen de echte Lederhosen van leer en de Lederhosen goedkoop. De Tiroler jurkjes bestaan uit officiële Dirndls en de goedkopere variant; de Heidi jurkjes. Dit assortiment wordt natuurlijk aangevuld met alle accessoires die jij nodig hebt om je outfit compleet te maken. Denk hierbij aan Tiroler sokken, Tiroler hoeden, Tiroler overhemden maar natuurlijk ook sieraden.

Moet je last-minute nog iets bestellen? Dat is geen probleem! Wanneer je jouw Oktoberfest kleding voor 16:00 uur bij Lederhosen.nl besteld, heb jij je outfit voor de Brunssumse Oktoberfeesten de volgende dag al in huis!

Hulp nodig?

Wij van Lederhosen.nl staan voor je klaar! Ben je toch nog op zoek naar een outfit voor de Brunssumse Oktoberfeesten? En heb je die het liefst zo snel mogelijk nodig maar heb je geen idee wat te doen? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 050-3127258 of via de e-mail: info@confettifeest.nl