Coen und Sander Fest | Kleding & Accessoires

Coen und Sander Fest


Das Coen und Sander Fest

De exacte datum is helaas nog niet bekend, maar de kans is groot dat het Coen und Sander Fest in februari 2020 weer terugkeert. Wanneer er meer informatie beschikbaar is, zullen wij jullie natuurlijk op de hoogte houden!

Voor het Coen und Sander Fest heb je daarom natuurlijk wel Oktoberfest kleding nodig, daar ben je bij Lederhosen.nl aan het juiste adres. Een ruime keuze uit Lederhosen, Dirndls maar ook alle accessoires die jij nodig hebt!

Coen und Sander Fest - praktische informatie

  • Meer informatie over het Coen und Sander Fest volgt nog

Over Lederhosen.nl

Lederhosen.nl heeft een ruim aanbod aan Oktoberfest kleding, speciaal voor het Coen und Sander Fest. De webshop richt zich met name op Lederhosen & Tiroler jurkjes. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen de echte Lederhosen van leer en de Lederhosen goedkoop. De Tiroler jurkjes bestaan uit officiƫle Dirndls en de goedkopere variant; de Heidi jurkjes. Dit assortiment wordt natuurlijk aangevuld met alle accessoires die jij nodig hebt om je outfit compleet te maken. Denk hierbij aan Tiroler sokken, Tiroler hoeden, Tiroler overhemden maar natuurlijk ook sieraden.

Moet je last-minute nog iets bestellen? Dat is geen probleem! Wanneer je jouw Oktoberfest kleding voor 16:00 uur bij Lederhosen.nl besteld, heb jij je outfit voor het Coen und Sander Fest de volgende dag al in huis!

Hulp nodig?

Wij van Lederhosen.nl staan voor je klaar! Ben je toch nog op zoek naar een outfit voor het Coen und Sander Fest. En heb je die het liefst zo snel mogelijk nodig maar heb je geen idee wat te doen? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 050-3127258 of via de e-mail: info@confettifeest.nl