De Heise Bierfesten | Kleding & Accessoires

De Heise Bierfesten


De Heise Bierfesten

De Heise Bierfesten trapt het Oktoberfest seizoen af, want de Heise Bierfesten begint namelijk al bijna! 23, 24 en 25 augustus 2019 barst het feest los met artiesten als Jody Bernal, George Baker en Lee Towers. Altijd al een keer mee willen maken? Dan is dit je kans! Kijk voor meer informatie op: https://www.dieheisebierfesten.nl

Voor het Oktoberfest Someren-Heide heb je natuurlijk wel Oktoberfest kleding nodig, daar ben je bij Lederhosen.nl aan het juiste adres. Een ruime keuze uit Lederhosen, Dirndls en Heidi jurkjes.

De Heise Bierfesten - praktische informatie

  • Op vrijdag 2 september koop je online een kaartje voor € 24,- en kun je feest vieren van 17:00-01:00 uur.
  • Op zaterdag 3 september koop je online een kaartje voor € 24,- en kun je feest vieren van 16:30-01:00 uur.
  • Wil je alle dagen feest vieren? Dan kun je ook een combi ticket kopen voor € 41,50
  • Klik op de link om uw kaartje te kopen https://www.dieheisebierfesten.nl/tickets

Over Lederhosen.nl

Lederhosen.nl heeft een ruim aanbod aan Oktoberfest kleding, speciaal voor het Oktoberfest Someren-Heide. De webshop richt zich met name op Lederhosen & Tiroler jurkjes. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen de echte Lederhosen van leer en de Lederhosen goedkoop. De Tiroler jurkjes bestaan uit officiële Dirndls en de goedkopere variant; de Heidi jurkjes. Dit assortiment wordt natuurlijk aangevuld met alle accessoires die jij nodig hebt om je outfit compleet te maken. Denk hierbij aan Tiroler sokken, Tiroler hoeden, Tiroler overhemden maar natuurlijk ook sieraden.

Moet je last-minute nog iets bestellen? Dat is geen probleem! Wanneer je jouw Oktoberfest kleding voor 16:00 uur bij Lederhosen.nl besteld, heb jij je outfit voor de Heise Bierfesten de volgende dag al in huis!

Hulp nodig?

Wij van Lederhosen.nl staan voor je klaar! Ben je toch nog op zoek naar een outfit voor de Heise Bierfesten? En heb je die het liefst zo snel mogelijk nodig maar heb je geen idee wat te doen? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 050-3127258 of via de e-mail: info@confettifeest.nl