Lederhosen dames kopen? Lederhosen.nl

Oh yes! Lederhosen dames! Lekker comfortabel feestvieren zonder je zorgen te maken of je jurkje nog wel goed zit en je direct in je ondergoed staat!
Wij snappen heel goed dat je je prettig voelt in een Lederhosen dames tijdens een Oktoberfest.…

Lees meer

0 artikelen  

Verwijder alle
filters

Geen resultaten.Tijdens een Oktoberfest hoef je ook niet perse zo'n strakke jurk aan, het wordt dan ook zeker heel erg gewaardeerd op Oktoberfest als je een Lederhosen dames aan hebt! Een Tiroler jurk of Oktoberfest jurk of Heidi jurkje kan ontzettend onhandig zijn, bijvoorbeeld als je flink dronken bent en net naar de toilet bent geweest, dan kan het nog wel eens gebeuren dat die Oktoberfest jurk bij je ondergoed in zit... Of als het waait en je continu bezig bent met de tiroler jurk naar beneden te houden zodat je niet in je blote bips staat... Nee! Je wilt gewoon lekker kunnen bukken zonder stress! Nou, dan raden we je zeker aan om voor een Lederhosen dames te gaan!

Wat zijn die Lederhosen nou eigenlijk? Een Lederhosen is een traditionele leren broek die met name in Zuid-Duitsland wordt gedragen. Er zijn twee varianten Lederhosen, namelijk: de korte en de langere kniebroek. Over het algemeen is de korte Lederhosen broek onder de Nederlanders het meest bekend. Typerend aan een Lederhosen is dat er afbeeldingen en/of figuren op het leer geborduurd zijn. Ondanks dat het in de Alpenregio's soms nog als alledaagse kleding wordt gedragen, staat het bij ons bekend als een echte must voor het Oktoberfest en Oktoberfest kleding.

Lederhosen dames kopen

Wil jij Lederhosen dames kopen? Dan ben je bij ons aan het perfecte adres! Lederhosen dames zijn een perfect item voor de vrouwen die zich de hele avond lekker comfortabel willen voelen bij ieder Oktoberfest, Tirolerfeest of ander thema feest! Want de Lederhosen dames zijn altijd goed!
Wij hebben in ons assortiment een lichtbruine Lederhose dames gemaakt van Polyester. Voor een leuk prijsje kan jij met deze Lederhose dames naar elk themafeestje of Oktoberfest. Heha! Lets go!
Ga je nou naar Duitsland om Oktoberfest te vieren? Kies dan voor onze bruine Lederhose dames van leer. Of ben je op zoek naar een hele set voor een feestje? Met de Lederhosen dames set ben je in één keer klaar. Makkelijk toch? Lederhosen voor dames kopen doe je natuurlijk bij Lederhosen.nl!

Oktoberfest sferen

Ben jij geen bierliefhebber? Dan hoef je je ook geen zorgen te maken want op een Oktoberfest is er genoeg te doen! Je kunt er Wursten eten, dansen en meestal is er ook nog een achtbaan of een andere gekke attractie! Het scheelt dan ook wel weer dat je niet laveloos dronken in de attractie zit! Met een Lederhosen dames ben je al een heel eind en nu is het alleen nog maar genieten!

Het officiële Oktoberfest in München vindt dit jaar plaats van 16 september t/m 2 oktober. Het eerste weekend is het meest populaire weekend, dan is de opening en is er extra veel te doen. De inwoners van Munchen komen dan met velen in Oktoberfest kleding, Lederhosen dames, Oktoberfest jurkjes en hobbelen blij in parade's door de stad heen. De reden dat het Oktoberfest in September begint is de zon, halverwege Oktober kan het in Munchen namelijk al sneeuwen dus daarom is ervoor gekozen om het Oktoberfest eerder te laten beginnen. Het eindigt nog wel in Oktober, dus het Oktoberfest mag het nog net genoemd worden.

Populair Oktoberfest

Ook in Nederland wordt het Oktoberfest inmiddels hard gevierd. Vooral in dorpen is het dan ook erg populair! Maar ook zeker de steden zoals bijvoorbeeld Rotterdam en Den Haag doen mee! Dirndls en Lederhosen zijn onmisbaar bij de Oktoberfest feesten. Het leuke is ook dat als je uiteindelijk toch ervoor kiest om een Tiroler of Dirndl jurk aan te trekken, er een verhaal zit achter het knopen van je schort... Namelijk: De manier van het strikken van je knoop verteld de status van je relatie. Ik leg het toch even uit want je wilt natuurlijk geen misverstanden hebben tijdens een Oktoberfest!

Als jij je knoop links draagt, dan geeft dat aan dat je vrijgezel bent. Dus pas maar op, straks rennen alle andere vrijgezellen op je af en is het tijd je versiertrucks in de strijd te gooien! Als je je knoop rechts draagt, blijft iedereen rustig op een afstandje. Best fijn dit want als je tijdens een Oktoberfest even geen zin hebt in al die aandacht, leg dan lekker de knoop rechts!

De knoop in het midden laat zien dat je maagd bent en de knoop op de rug kan twee dingen betekenen... Namelijk: De vrouw is een weduwe of de vrouw is een serveerster. De Oktoberfest traditie (Die al meer dan 200 jaar oud is) was eerst een paardenrace, maar München vond het zuipen zo leuk, dat ze het feest verhuisden naar de stad. Sindsdien is het daar gebleven en uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. Een van de latere tradities binnen het Oktoberfest, maar zeker geen onbelangrijke, is het tappen van het eerste biertje tijdens Oktoberfest. Dit wordt gedaan door de burgemeester en hij zegt dan de woorden: ''O Zapft is!''. Dit betekend in het Beiers: ''Er is getapt''. Na deze magische woorden, wordt er in de dagen daarna ongeveer 7 miljoen liters bier getapt en genuttigd tijdens Oktoberfest. Oh yes! Ik zou zeggen, maak je klaar door een mooi outfit bij elkaar te scoren en ga daarna heerlijk los bij Oktoberfest in je Lederhosen dames!

Waarom zou je bij ons wat kopen?

Wat aan ons bedrijf zo leuk is dat we ook eigenaar zijn van de Confetti in Groningen en uit een klein team bestaan. Hierdoor is de service persoonlijk, gericht op de wens van de klant en zijn we ontzettend gedreven in het werk dat we doen. We hebben een kantoor team en een winkel team, waarbij we beide altijd klaar staan voor u!
Kom gezellig eens langs bij ons in de Confetti in Groningen en laat je verassen door de diversiteit in feestartikelen, feestkleding en rond Oktoberfest, ook Oktoberfest kleding, waaronder: Lederhosen dames, Lederhosen heren, Tiroler jurkjes, Oktoberfest jurkjes en nog veel meer echte must haves voor Oktoberfest!
Ook als je iets zoekt voor het hele gezin kun je zeker bij ons terecht!