Lederhosen dames kopen? Lederhosen.nl

Geen zin in een Dirndl of Tiroler jurkje dames? Wij snappen dat wel. Niet iedereen voelt zich even prettig in een jurk. Maar gelukkig hebben wij daar een oplossing voor! Wat dacht je van Lederhosen, dames? Op naar het Oktoberfest zonder dat je perse een jurk aan hoeft. Wat wil je nog meer!

Lees meer

3 artikelen  

Verwijder alle


Lederhosen dames kopen

Helaas zijn de Lederhosen voor dames nog niet echt een populair item, want de Dirndl jurkjes zijn nog altijd erg in trek. Vandaar dat wij ook niet een heel breed assortiment hebben aan dames Lederhosen. Maar we hebben ze wel en daar gaat het om! Wij hebben in ons assortiment een lichtbruine Lederhose gemaakt van Polyester. Voor een leuk prijsje kan jij met deze Lederhose naar elk themafeestje of Oktoberfest.

Ga je nou naar Duitsland om Oktoberfest te vieren? Kies dan voor onze bruine Lederhose van leer. Je mag natuurlijk niet achterblijven bij de Duitsers. Of ben je op zoek naar een hele set voor een feestje? Met de Lederhosen dames set ben je in één keer klaar. Makkelijk toch? Lederhosen voor dames kopen doe je natuurlijk bij Lederhosen.nl!