Lederhosen vrouwen kopen? - Lederhosen.nl

Yes! Met de Lederhosen vrouwen kun je eindelijk eens even lekker comfortabel dansen zonder dat je je druk hoeft te maken dat je in je blote bips staat! Dus je kunt bukken, hoog springen en je lekker dronken gedragen. Nou heerlijk toch!
Oktoberfest kleding is een grote hit onder de feestgangers, er vinden zich dan ook steeds meer Oktoberfesten en Tirolerfeesten plaats en niet meer alleen in Duitsland! Nee, die Nederlanders lusten ook wel een biertje!
Lederhosen vrouwen is helemaal perfect voor Oktoberfest kleding, Oktoberfest kleding is dan ook een echte must als je naar een Tirolerfeest toe gaat.

Lees meer

0 artikelen  

Verwijder alle
filters

Geen resultaten.
Lederhosen

De Lederhose is een traditioneel klederdracht binnen de Oktoberfesten, alle mannen lopen rond in de lederhose tijdens de Oktoberfesten. In Duitsland lopen ze allemaal in de echte leren Lederhosen, daarom verkopen wij dan ook de Lederhosen voor vrouwen in echt leer!
Weg met het Oktoberfest jurkje! Maak plaats voor de comfortabele Lederhosen vrouwen en dans de benen onder je lijf vandaan!

Dronken morsende feestende Oktoberfeest gangers

Wat? Ja. Tijdens het Oktoberfest gaat het er vaak ruig aan toe. Mensen drinken dagen lang achter elkaar liters en liters bier en eten ongelooflijk veel braadworst dus zo hier en daar gebeurd er tijdens Oktoberfest wel eens een ongelukje... Daarom heeft het merk Adidas iets geweldigs bedacht voor een toffe sneaker die perfect is voor Oktoberfest! Dit zijn sneakers met een bepaalde coating eroverheen waardoor je bier en kots er makkelijk af poetst!
En deze supersonische sneakers zijn er ook nog eens in kleine maatjes!

Wurst en flirten


Dat klinkt goed toch? Tijdens Oktoberfest is het dan ook gebruikelijk er lekker op los te flirten en nu kun jij ook nog eens sexy moves laten zien zonder dat je billen onder een jurkje uit komen! Oktoberfest is binnen Nederland ook steeds populairder geworden, vooral in dorpen is het dan ook erg populair je helemaal in de Oktoberfest stijl aan te kleden! Maar ook zeker in Rotterdam en Den Haag worden er grote Oktoberfest feesten georganiseerd. En wist je dat er een heel verhaal zit achter de manier van knopen van de schorten voor bij een Dirndl?
Als jij je knoop links draagt, dan geeft dat aan dat je vrijgezel bent. Dus pas maar op, straks rennen alle mannen op je af en is het rijd je versiertrucks in de strijd te gooien! Als je je knoop rechts draagt, blijven de mannen rustig op een afstandje. Best fijn dit want als je dan tijdens een Oktoberfest even geen zin hebt in al die aandacht, leg dan lekker de knoop rechts!Maar, gelukkig, hoef jij hier helemaal niet overna te denken voor het komende Oktoberfest! Ik zou zeggen, zoek een mooie Lederhosen vrouwen uit en laat het feest maar beginnen!