Oktoberfest Alteveer | Kleding & Accessoires

Oktoberfest Alteveer


Oktoberfest Alteveer

Op zaterdag 12 oktober 2019 barst het feest los met het Oktoberfest Alteveer. Het Oktoberfest begint om 20:45 en eindigt om ongeveer 01:30. Maar je weet hoe dat gaat natuurlijk, mensen verlaten langzaam de tent dus misschien feest je nog wel ietsje langer door. Een entree ticket kost €18,50 maar je kunt ook kaartjes kopen voor de twee Biergartens. Deze kaart prijzen bedragen €19,50. Wil je meer weten? Kijk dan op: https://www.oktober-fest.nl/

Voor het Oktoberfest Alteveer heb je natuurlijk wel Oktoberfest kleding nodig, daar ben je bij Lederhosen.nl aan het juiste adres. Een ruime keuze uit Lederhosen, Dirndls maar ook alle accessoires die jij nodig hebt!

Oktoberfest Alteveer - praktische informatie

  • Het Oktoberfest Alteveer vindt plaats op 12 oktober 2019
  • De tent is geopend van 20:45 tot 01:30
  • Een kaartje kost €18,50, voor de Biergartens is dit €19,50

Over Lederhosen.nl

Lederhosen.nl heeft een ruim aanbod aan Oktoberfest kleding, speciaal voor het Oktoberfest Alteveer. De webshop richt zich met name op Lederhosen & Tiroler jurkjes. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen de echte Lederhosen van leer en de Lederhosen goedkoop. De Tiroler jurkjes bestaan uit officiële Dirndls en de goedkopere variant; de Heidi jurkjes. Dit assortiment wordt natuurlijk aangevuld met alle accessoires die jij nodig hebt om je outfit compleet te maken. Denk hierbij aan Tiroler sokken, Tiroler hoeden, Tiroler overhemden maar natuurlijk ook sieraden.

Moet je last-minute nog iets bestellen? Dat is geen probleem! Wanneer je jouw Oktoberfest kleding voor 16:00 uur bij Lederhosen.nl besteld, heb jij je outfit voor het Oktoberfest Alteveer de volgende dag al in huis!

Hulp nodig?

Wij van Lederhosen.nl staan voor je klaar! Ben je toch nog op zoek naar een outfit voor het Oktoberfest Alteveer? En heb je die het liefst zo snel mogelijk nodig maar heb je geen idee wat te doen? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 050-3127258 of via de e-mail: info@confettifeest.nl