Oktoberfest Assen | Kleding & Accessoires

Oktoberfest Assen


Oktoberfest Assen

Het Oktoberfest der Volksmusik of terwijl het Oktoberfest Assen zal gehouden worden op zaterdag 26 oktober 2019. Het feest zal plaats vinden in de Bonte Wever. De zaal zal geopend zijn vanaf 19:30 uur en het feest begint een half uurtje later. Een toegangsbewijs kost €24,00. Let wel op! De minimum leeftijd van het Oktoberfest Assen is 18 jaar. Wil je meer informatie? Kijk dan op: https://www.debontewever.nl/evenementen/radio-continu-oktoberfest-2/

Voor het Oktoberfest Assen heb je natuurlijk wel Oktoberfest kleding nodig, daar ben je bij Lederhosen.nl aan het juiste adres. Een ruime keuze uit Lederhosen, Dirndls maar ook alle accessoires die jij nodig hebt!

Oktoberfest Assen - praktische informatie

  • Het Oktoberfest Assen vindt plaats op zaterdag 26 oktober 2019
  • Een kaartje kost €24,00
  • De minimum leeftijd voor het evenement is 18 jaar

Over Lederhosen.nl

Lederhosen.nl heeft een ruim aanbod aan Oktoberfest kleding, speciaal voor het Oktoberfest Assen. De webshop richt zich met name op Lederhosen & Tiroler jurkjes. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen de echte Lederhosen van leer en de Lederhosen goedkoop. De Tiroler jurkjes bestaan uit officiële Dirndls en de goedkopere variant; de Heidi jurkjes. Dit assortiment wordt natuurlijk aangevuld met alle accessoires die jij nodig hebt om je outfit compleet te maken. Denk hierbij aan Tiroler sokken, Tiroler hoeden, Tiroler overhemden maar natuurlijk ook sieraden.

Moet je last-minute nog iets bestellen? Dat is geen probleem! Wanneer je jouw Oktoberfest kleding voor 16:00 uur bij Lederhosen.nl besteld, heb jij je outfit voor het Oktoberfest Assen de volgende dag al in huis!

Hulp nodig?

Wij van Lederhosen.nl staan voor je klaar! Ben je toch nog op zoek naar een outfit voor het Oktoberfest Assen? En heb je die het liefst zo snel mogelijk nodig maar heb je geen idee wat te doen? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 050-3127258 of via de e-mail: info@confettifeest.nl