Oktoberfest blouse dames kopen? - Lederhosen.nl

Laaaadys! Het is tijd om je Oktoberfest kleding af te maken met een Oktoberfest blouse! Ga jij voor de Lederhosen dames? Dan is een Oktoberfest blouse helemaal perfect om jouw avond af te maken! Oktoberfest blousen kun je op verschillend…

Lees meer

0 artikelen  

Verwijder alle
filters

Geen resultaten.


e manieren dragen natuurlijk, knoop hem op of draag hem in een Lederhosen of broek.
Oktoberfest is inmiddels niet meer alleen populair in Duitsland maar ook in Nederland, zo heb je bijvoorbeeld nu Oktoberfest Sittard, Oktoberfest Ahoy, Oktoberfest Alteveer, Oktoberfest Geerdijk, Oktoberfest Tilburg en nog veel meer Oktoberfesten waar jij in je Oktoberfest kleding heen kunt gaan en de avond van je leven kunt beleven!
Wij verkopen naast meerdere Oktoberfest blousen voor dames en heren ook Tiroler jurkjes, Dirndl jurkjes en vele andere keuzes in Oktoberfest kleding voor een lage prijs!

Help kleur ik heb kleur stress!


Ben je er al uit dat je sowieso voor een Oktoberfest blouse wilt gaan? Maar denk je nu van oh help, welke kleur?! Geen zorgen! Daar waar je naartoe gaat voor het Oktoberfest kan je keuze beinvloeden:
Ga je naar Beieren? Daar wordt vaak het blauw/witte Oktoberfest overhemd gedragen. De Keuze voor het blauw/wit ligt met name in het feit dat de vlag van Beieren blauw/wit geblokt is. Buiten Beieren, ook in Nederland, is het rood/wit geblokte overhemd iets populairder. Ga jij naar een Oktoberfest in Nederland? Dan zou ik gewoon kiezen voor de Oktoberfest blouse dames die het beste past bij jouw Lederhosen dames, Lederhosen of broek.

Comfortabel wurst eten

Het prettige aan een Oktoberfest blouse dames is, dat je er eigenlijk van alles mee kunt! Je kunt de Oktoberfest blouse dames makkelijk onder een Dirndl jurk dragen! Ook is een Oktoberfest blouse dames dus perfect boven een Lederhosen en dat niet alleen, ook kun je je Oktoberfest blouse dames heel goed op een Oktoberfest rok dragen! Knoop hem dan op en stop hem bij je rok in! Als je voor zo'n soort Oktoberfest outfit gaat en niet voor een heel kort Heidi hoef je ook niet te piekeren of je zorgen te maken dat je in je blote billen staat als er een windvlaag langs komt. Nou, dat scheelt weer toch!

Oktoberfest paarden

Het schijnt dus dat het Oktoberfest officieel helemaal geen bierfeest is! Oktoberfest heeft een hele rijke geschiedenis! Het Oktoberfest is ter ere van de koninklijke jonggehuwden die trouwden op 12 oktober 1810. Om het huwelijk te vieren werd er een paardenrace gehouden en de paardenrace is uitgegroeid tot een gigantisch volksfeest. Iedereen was het er namelijk over eens dat het fantastische Oktoberfest moest blijven. Ieder jaar kwamen er weer nieuwe kraampjes bij en kreeg het feest een heel eigen karakter. Het Oktoberfest begint op de eerste zaterdag na 15 september en eindigt op de eerste zondag van oktober. Oktoberfest kan verlengd worden tot 18 dagen maar van oorsprong duurt het 16 dagen, dus genoeg dagen om feest te vieren!

Maar je hoeft natuurlijk niet perse naar Oktoberfest Munchen

Nee, nee, inmiddels gaat het op meerdere plekken in Nederland ook flink los. Zoals bij bijvoorbeeld de Oktoberfesten in Brabant, daar kun je nu ook los gaan met schlagers, lederhosen en pullen bier! De Duitsers zijn natuurlijk befaamd vanwege hun grootse Oktoberfesten maar de Brabanders kunnen er zeker ook wat van!
Vorig jaar werd er een onderzoek gedaan naar de meest gegeven Oktoberfesten en toen bleek dat Brabant te zijn!