Oktoberfest blouse kopen? - Lederhosen.nl

Oelalalala! Ren de deur uit met een Oktoberfest blouse en jij hebt gegarandeerd de dag van je leven! Oktoberfest blousen zijn sexy, dansbaar en maken jouw hele Oktoberfest kleding of Oktoberfest outfit af! De Oktoberfesten / Oktoberfeesten worden ook steeds populairder binnen de feest thema's in Nederland, want wij Nederlanders lusten ook wel een biertje!
Een Oktoberfest blouse valt dan ook zeker in de smaak als jij naar een Oktoberfest in Munchen gaat, Oktoberfest Sittard, Oktoberfest Alteveer, Oktoberfest Geerdijk of als je gewoon lekker eens bij je oma langs gaat en graag wilt dat ze trots op je is!

Lees meer

4 artikelen  

Verwijder alle
filters


Oktoberfest overhemd

De Oktoberfest blouse oftewel ook wel, Oktoberfest overhemd wordt vaak gedragen in het blauw/wit of rood/wit, in de buurt van Beieren wordt vaak de blauw/witte variant gedragen tijdens Oktoberfest, dit omdat de vlag van Beieren blauw/wit geblokt is. In bijvoorbeeld Nederland of buiten Beieren is de rood witte geblokte Oktoberfest blouse wat populairder tijdens Oktoberfest. Ik geef je een aantal tips om de casa nova te zijn van de avond, met alleen een Oktoberfest blouse ben je er namelijk nog niet. Je maakt je Oktoberfest kleding helemaal af met een Lederhosen, Tiroler hoed en Tiroler sokken!


Het traditionele Oktoberfest overhemd

Button-Down, dat is een van de meest bekende soorten overhemd. Er zitten van die knoopjes bij het boord waarmee de punten van de kraag aan het voorpand van het shirt worden vastgemaakt. In het begin waren deze shirts bedoeld voor sportieve aangelegenheden, met name bij het spelen van polo. Dan zorgden de knoopjes dat de kraag netjes op zijn plek bleef. Deze soort blouse wordt ook altijd gedragen op een Lederhosen en daarbij komt dat het ook nog eens super sexy is! Show je borsthaar door het er een beetje uit te laten komen, heb je geen borsthaar? Dan hoef je je ook geen zorgen te maken want wij verkopen op de Confetti website ook wel opplak baarden en snorren waar je gemakkelijk sexy borsthaar mee kunt maken! Nee grapje, nu zijn we wat flauw, borsthaar is niet nodig, alleen een toffe Lederhosen, zo'n overhemd, een hoed, sokken en een flink goed humeur!

Maar het is helemaal geen bierfeest?

Nou, wat krijgen we nou? Geen bierfeest? Nou, officieel niet nee. Het is van origine een paardenrace wat ter ere van de koninklijke jonggehuwden in Theresienwiese werd gehouden die trouwden op 12 oktober 1810. Om het huwelijk te vieren werd er een paardenrace gehouden en de paardenrace is uitgegroeid tot een gigantisch volksfeest. Iedereen was het er namelijk over eens dat het fantastische Oktoberfest moest blijven!

Ieder jaar kwamen er weer nieuwe kraampjes bij en kreeg het feest een heel eigen karakter. Het Oktoberfest begint op de eerste zaterdag na 15 september en eindigt op de eerste zondag van oktober. En het fantastische is dat het Oktoberfest verlengd kan worden tot 18 dagen, officieel duurt het Oktoberfest 16 dagen. Genoeg dagen dus om feest te vieren!

Giga veel bier

Op het Oktoberfest in München staan zeven enorme biertenten in een rij opgesteld en hier wordt dan bier gebrouwd door de zes grootste Münchener brouwerijen en bevat ongeveer 13% alcohol... Ja, ja... Mama mia! Dus als je naar München gaat raad ik je aan om alvast even te oefenen met zuipen!

Op het Oktoberfest terrein heb je de Augustiner tent, dit is de enige tent waar het bier uit grote houten vaten wordt geserveerd in plaats van uit stalen vaten. In die tent kunnen 8.500 mensen zitten! Daarnaast heb je de Hofbrau tent, dit is een tent die bij de toeristen het bekendste is vanwege de internationale flair en omdat het motto in die tent is: ''We feesten totdat we erbij neervallen''! En ook al heb je geen zit plek, er wordt alsnog bier geserveerd! Deze tent klinkt wel fantastisch hé?

Zodra je naar het echte Oktoberfest in Munchen gaat raden wij wel aan om het serieus aan te pakken met een Oktoberfest outfit. Kies voor een echte leren Lederhosen, Oktoberfest blouse, tiroler sokken en maak je Oktoberfest outfit helemaal af met een Oktoberfest hoedje. Ook raden wij aan om een aantal extra Oktoberfest blouses mee te nemen en het liefst ook een paar broeken, het gaat er namelijk wild aan toe op het Oktoberfest en het kan zijn dat er wurst en bier door de lucht heen vliegt. Nouja en dan wil je natuurlijk niet dat je 16 dagen lang in een zuur ruikend Oktoberfest outfit rondloopt terwijl je alle vrouwen van je afstoot. Gelukkig verkopen wij een breed assortiment aan diverse Oktoberfest blousen en Oktoberfest kleding.

De goedkopere optie

Ga jij naar een Oktoberfest in de buurt? En heb je geen zin om zoveel geld uit te geven aan een echte Lederhosen? Geen probleem! Wij verkopen ook de goedkopere versie van polyester, deze gaan minder lang mee als de echte Lederhosen vanwege het materiaal maar zijn zeker een hele goede optie als je voor een keer het Oktoberfest mee wilt pakken!

Heb je al een kijkje genomen in ons assortiment? Twijfel niet langer en kies de mooiste Oktoberfest blouse uit en hoppa! Op naar het feest!