Oktoberfest Den Haag | Kleding & Accessoires

Oktoberfest Den Haag


Oktoberfest Den Haag

Op de Grote Markt in Den Haag wordt op vrijdag 27 & zaterdag 28 september groot feest gevierd. Want het Oktoberfest Den Haag staat op het programma! De Lederhosen en Dirndls mogen erbij worden gepakt want..... de entree bedraagt €5,00 maar.. kom jij geheel in stijl in de Lederhose of Dirndl jurk? Dan mag jij gratis naar binnen!

Voor het Oktoberfest Den Haag heb je daarom natuurlijk wel Oktoberfest kleding nodig, daar ben je bij Lederhosen.nl aan het juiste adres. Een ruime keuze uit Lederhosen, Dirndls maar ook alle accessoires die jij nodig hebt!

Oktoberfest Den Haag - praktische informatie

  • Het Oktoberfest Den Haag vindt plaats op vrijdag 27 & zaterdag 28 september
  • Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf €5,00 maar gratis entree wanneer jij in Lederhosen of Dirndl komt!
  • Je drinkt bij het Oktoberfest Den Haag origineel Oktoberfestbier: Paulaner

Over Lederhosen.nl

Lederhosen.nl heeft een ruim aanbod aan Oktoberfest kleding, speciaal voor het Oktoberfest Den Haag. De webshop richt zich met name op Lederhosen & Tiroler jurkjes. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen de echte Lederhosen van leer en de Lederhosen goedkoop. De Tiroler jurkjes bestaan uit officiële Dirndls en de goedkopere variant; de Heidi jurkjes. Dit assortiment wordt natuurlijk aangevuld met alle accessoires die jij nodig hebt om je outfit compleet te maken. Denk hierbij aan Tiroler sokken, Tiroler hoeden, Tiroler overhemden maar natuurlijk ook sieraden.

Moet je last-minute nog iets bestellen? Dat is geen probleem! Wanneer je jouw Oktoberfest kleding voor 16:00 uur bij Lederhosen.nl besteld, heb jij je outfit voor het Oktoberfest Den Haag de volgende dag al in huis!

Hulp nodig?

Wij van Lederhosen.nl staan voor je klaar! Ben je toch nog op zoek naar een outfit voor het Oktoberfest Den Haag? En heb je die het liefst zo snel mogelijk nodig maar heb je geen idee wat te doen? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 050-3127258 of via de e-mail: info@confettifeest.nl