Oktoberfest Dongemond | Kleding & Accessoires

Oktoberfest Dongemond


Oktoberfest Dongemond

Op 11, 12 & 13 Oktober 2019 vindt de vijfde editie plaats van het Oktoberfest Dongemond. De entree voor zowel de vrijdag als de zaterdag bedraagt €35,00. Op zondag kun je gratis naar binnen. Het Oktoberfest Dongemond staat ook wel bekend als het Oktoberfest Raamsdonksveer. Heb je al zin om in een grote tent op een weiland bier te drinken, te dansen en vooral te genieten? Bestel dan snel je kaartjes hier: https://www.oktoberfestdongemond.nl/

Voor het Oktoberfest Dongemond heb je daarom natuurlijk wel Oktoberfest kleding nodig, daar ben je bij Lederhosen.nl aan het juiste adres. Een ruime keuze uit Lederhosen, Dirndls maar ook alle accessoires die jij nodig hebt!

Oktoberfest Dongemond - praktische informatie

  • Het Oktoberfest Dongemond vindt plaats op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2019
  • Een kaartje voor de vrijdag & zaterdag kost: €35,00, op zondag is de entree gratis

Over Lederhosen.nl

Lederhosen.nl heeft een ruim aanbod aan Oktoberfest kleding, speciaal voor het Oktoberfest Dongemond. De webshop richt zich met name op Lederhosen & Tiroler jurkjes. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen de echte Lederhosen van leer en de Lederhosen goedkoop. De Tiroler jurkjes bestaan uit officiële Dirndls en de goedkopere variant; de Heidi jurkjes. Dit assortiment wordt natuurlijk aangevuld met alle accessoires die jij nodig hebt om je outfit compleet te maken. Denk hierbij aan Tiroler sokken, Tiroler hoeden, Tiroler overhemden maar natuurlijk ook sieraden.

Moet je last-minute nog iets bestellen? Dat is geen probleem! Wanneer je jouw Oktoberfest kleding voor 16:00 uur bij Lederhosen.nl besteld, heb jij je outfit voor het Oktoberfest Dongemond de volgende dag al in huis!

Hulp nodig?

Wij van Lederhosen.nl staan voor je klaar! Ben je toch nog op zoek naar een outfit voor het Oktoberfest Dongemond? En heb je die het liefst zo snel mogelijk nodig maar heb je geen idee wat te doen? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 050-3127258 of via de e-mail: info@confettifeest.nl