Oktoberfest Heerlen | Oktoberfest kleding kopen | Lederhosen.nl

Oktoberfest Heerlen


Oktoberfest Heerlen

Tijdens het Oktoberfest in Heerlen barst het feest los want je kunt hier maar liefst 4 dagen lang feestvieren. Kan jij niet wachten om de tent in te springen en bier te gaan drinken? Kijk dan snel op de website van Oktoberfest Heerlen voor meer informatie: https://www.oktoberfeestheerlen.nl/

Heb jij je Oktoberfest outfit nog niet helemaal af? Bekijk dan snel ons aanbod Lederhosen of Tiroler jurkjes en wie weet loop jij straks in één van onze outfits!

Oktoberfest Heerlen - praktische informatie

  • Voor donderdag 3 oktober 2019 koop je online een kaartje voor €7,50 en kun je feest vieren van 19:00-00:00 uur.
  • Voor vrijdag 4 oktober 2019 koop je online een kaartje voor €20,00 en kun je feest vieren van 17:00-01:00 uur.
  • Voor zaterdag 5 oktober 2019 koop je online een kaartje voor €12,50 en kun je feest vieren van 19:00-01:00 uur.
  • Op zondag 6 oktober kun je gratis naar binnen en kun je feest vieren van 12:00-19:00 uur.

Over Lederhosen.nl

Lederhosen.nl heeft een ruim aanbod aan Oktoberfest kleding, speciaal voor het Oktoberfest Heerlen. De webshop richt zich met name op Lederhosen & Tiroler jurkjes. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen de echte Lederhosen van leer en de Lederhosen goedkoop. De Tiroler jurkjes bestaan uit officiële Dirndls en de goedkopere variant; de Heidi jurkjes. Dit assortiment wordt natuurlijk aangevuld met alle accessoires die jij nodig hebt om je outfit compleet te maken. Denk hierbij aan Tiroler sokken, Tiroler hoeden, Tiroler overhemden maar natuurlijk ook sieraden.

Moet je last-minute nog iets bestellen? Dat is geen probleem! Wanneer je jouw Oktoberfest kleding voor 16:00 uur besteld bij Lederhosen.nl, heb jij je outfit voor het Oktoberfest Heerlen de volgende dag al in huis!

Hulp nodig?

Wij van Lederhosen.nl staan voor je klaar! Ben je toch nog op zoek naar een outfit voor het Oktoberfest Heerlen? En heb je die het liefst zo snel mogelijk nodig maar heb je geen idee wat te doen? Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons telefonisch bereiken op: 050-3127258 of via de e-mail: info@confettifeest.nl!