Oktoberfest jurkjes kopen? Lederhosen.nl

Oktoberfest jurkjes en lederhosen kopen doe je bij Lederhosen.nl. Oktoberfest jurkjes komen in meerdere categorieën. We hebben sexy jurkjes voor de wat gewaagdere types. En we hebben wat langere Oktoberfest jurkjes die de billen goed bedekken…

Lees meer

11 artikelen  

filters


voor dames die toch liever iets meer bedekt gekleed gaan. Ook in kwaliteit zit er verschil tussen de jurkjes. Wij hebben een onderscheid gemaakt door ze een andere benaming te geven. De simpelere Oktoberfest jurkjes die veelal in Nederland gedragen worden, hebben wij Heidi jurkjes genoemd. De echte Oktoberfest jurkjes, hebben we dirndls genoemd. Dirndls worden over het algemeen gedragen op het echte Oktoberfest in Duitsland. Wanneer u naar Duitsland gaat met een Heidi jurkje, zal dat niet bij iedere Duitser in de smaak vallen.

Waar koop ik mijn Oktoberfest jurkje

U kunt uw Oktoberfest jurkje bij ons in de webwinkel bestellen, maar u kunt ook langsgaan bij onze winkel in Groningen. In Groningen hebben wij een fysieke winkel, waar u het jurkje gerust kunt passen. Wilt u een keer bij ons in de winkel langskomen?

Dat kan aan het volgende adres:

Feestwinkel Confetti

Folkingestraat 28-32

9711JW Groningen

Voordelen van uw Oktoberfest jurkje online bestellen

  • Niet goed, geld terug
  • 28 dagen bedenktijd
  • Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag al in huis als het op voorraad is
  • Veilige online betaling