Oktoberfest Nunspeet | Kleding & Accessoires

Oktoberfest Nunspeet


Oktoberfest Nunspeet

Het Oktoberfest in Nunspeet op 12 oktober 2019 wordt alweer de vierde editie. En dat mag gevierd worden! Een entree kaartje kost €37,50, maarrrrr dat is niet alleen je toegangsbewijs.. Je krijgt er namelijk ook nog eens 4 munten bij en een broodje bratwurst! Wil jij dit niet missen? Kijk dan snel op https://www.oktoberfestnunspeet.nl/

Voor het Oktoberfest Nunspeet heb je daarom natuurlijk wel Oktoberfest kleding nodig, daar ben je bij Lederhosen.nl aan het juiste adres. Een ruime keuze uit Lederhosen, Dirndls maar ook alle accessoires die jij nodig hebt!

Oktoberfest Nunspeet - praktische informatie

  • Het Oktoberfest Nunspeet vindt plaats op 12 oktober 2019
  • Een kaartje kost €37,50 en bestaat uit een toegangsbewijs, 4 muntjes en een bratwurst

Over Lederhosen.nl

Lederhosen.nl heeft een ruim aanbod aan Oktoberfest kleding, speciaal voor het Oktoberfest Nunspeet. De webshop richt zich met name op Lederhosen & Tiroler jurkjes. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen de echte Lederhosen van leer en de Lederhosen goedkoop. De Tiroler jurkjes bestaan uit officiële Dirndls en de goedkopere variant; de Heidi jurkjes. Dit assortiment wordt natuurlijk aangevuld met alle accessoires die jij nodig hebt om je outfit compleet te maken. Denk hierbij aan Tiroler sokken, Tiroler hoeden, Tiroler overhemden maar natuurlijk ook sieraden.

Moet je last-minute nog iets bestellen? Dat is geen probleem! Wanneer je jouw Oktoberfest kleding voor 16:00 uur bij Lederhosen.nl besteld, heb jij je outfit voor het Oktoberfest Nunspeet de volgende dag al in huis!

Hulp nodig?

Wij van Lederhosen.nl staan voor je klaar! Ben je toch nog op zoek naar een outfit voor het Oktoberfest Nunspeet? En heb je die het liefst zo snel mogelijk nodig maar heb je geen idee wat te doen? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 050-3127258 of via de e-mail: info@confettifeest.nl