Tiroler overhemden kopen? Lederhosen.nl!

Lederhosen zonder Oktoberfest overhemden, dat kan eigenlijk niet hè! Wel overhemden in huis? Maar niet de juiste voor het Oktoberfest? Bestel dan snel jouw Tiroler overhemd, anders geen bier voor jou!

Lees meer

14 artikelen  

filters


Oktoberfest overhemd

Het Oktoberfest overhemd wordt vaak gedragen in het blauw/wit of rood/wit geblokt. In de buurt van Beieren wordt vaak de blauw/witte variant gedragen. De keuze voor blauw/wit ligt met name in het feit dat de vlag van Beieren blauw/wit geblokt is. Buiten Beieren, ook in Nederland, is het rood/wit geblokte oktoberfest overhemd iets populairder. Heb je een Oktoberfest feestje in Nederland? Kies dan gewoon welk Tiroler overhemd jij het beste vindt passen bij jouw Lederhose!

Oktoberfest overhemd heren

In ons assortiment vind je niet alleen een tiroler overhemd voor heren, maar ook aan de dames hebben wij gedacht. Voor de heren hebben wij zowel het rood/wit geblokte tiroler overhemd. Als het blauw/wit geblokte tiroler overhemd. Het is dus maar net waar je naartoe gaat. Ga je naar München om Oktoberfest te vieren? Kies dan voor het blauw/wit geblokte tiroler overhemd. Voor de dames hebben wij ook rood/wit en blauw/wit geblokte blouses. Maar ook een sexy Tiroler blouse in het wit. Al met al genoeg keuze om een Tiroler overhemden te vinden!

Waarom zou je iets kopen bij Lederhosen?

Lederhosen.nl is de perfecte website als jij op zoek bent naar de perfecte Oktoberfest kleding en dan vooral vanwege de prijs, kwaliteit, snelle levering en eigenzinnigheid!

Wist je dat de eigenaar van Lederhosen ook de eigenaar van de feestwinkel Confetti is in Groningen? Confetti is een winkel waar je binnen loopt, even versteld staat van alle indrukken en waar je je vervolgens als een kind in de speeltuin voelt. En natuurlijk, het meest fantastische, Confetti verkoopt een hoop Lederhosen, Dirndl jurkjes, Oktoberfest accessoires en nog veel meer Oktoberfest kleding! Dus ben jij niet zo van het online bestellen en wil je liever even de stof voelen en het passen? Kom dan gezellig bij ons langs in de Confetti in Groningen!

Bij Lederhosen kun je vinden: Lederhosen man, Lederhosen dames, Heidi jurkjes, Dirndl jurk, Tiroler overhemden en nog veel meer Oktoberfest kleding en Oktoberfest accessoires!