Oktoberfest Sittard | Kleding & Accessoires

Oktoberfest Sittard


Oktoberfest Sittard

Het grootste najaarsfeest van het Zuiden, ook wel bekend als het Oktoberfest Sittard. Niet geheel onterecht, want het staat in de top 10 van de beste Oktoberfeesten van de wereld. En daarom is een bezoekje ook zeker op zijn plek. Heb jij 11 t/m 16 oktober nog geen plannen? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan het Oktoberfest Sittard. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €12,50 kijk voor meer informatie op: https://www.oktoberfeestsittard.nl/

Voor het Oktoberfest Sittard heb je daarom natuurlijk wel Oktoberfest kleding nodig, daar ben je bij Lederhosen.nl aan het juiste adres. Een ruime keuze uit Lederhosen, Dirndls maar ook alle accessoires die jij nodig hebt!

Oktoberfest Sittard - praktische informatie

  • Het Oktoberfest Sittard vindt plaats op 11 t/m 16 oktober 2019
  • Kaartjes zijn beschikbaar vanaf €12,50
  • Het Oktoberfest Sittard staat in de top 10 van de beste Oktoberfeesten in de wereld

Over Lederhosen.nl

Lederhosen.nl heeft een ruim aanbod aan Oktoberfest kleding, speciaal voor het Oktoberfest Sittard. De webshop richt zich met name op Lederhosen & Tiroler jurkjes. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen de echte Lederhosen van leer en de Lederhosen goedkoop. De Tiroler jurkjes bestaan uit officiële Dirndls en de goedkopere variant; de Heidi jurkjes. Dit assortiment wordt natuurlijk aangevuld met alle accessoires die jij nodig hebt om je outfit compleet te maken. Denk hierbij aan Tiroler sokken, Tiroler hoeden, Tiroler overhemden maar natuurlijk ook sieraden.

Moet je last-minute nog iets bestellen? Dat is geen probleem! Wanneer je jouw Oktoberfest kleding voor 16:00 uur bij Lederhosen.nl besteld, heb jij je outfit voor het Oktoberfest Sittard de volgende dag al in huis!

Hulp nodig?

Wij van Lederhosen.nl staan voor je klaar! Ben je toch nog op zoek naar een outfit voor het Oktoberfest Sittard? En heb je die het liefst zo snel mogelijk nodig maar heb je geen idee wat te doen? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 050-3127258 of via de e-mail: info@confettifeest.nl