Oktoberfest jurkje kopen? - Lederhosen.nl


Oelala! Het is tijd voor een Oktoberfest jurkje lady's! Iets waar je het hele jaar naar uit kunt uitkijken, Oktoberfest. Lekker bier drinken, dansen, flirten en je sexy voelen!
Dat kan dan ook zeker in een Oktoberfest jurkje! Het leuke aan een Oktoberfest jurkje is dat je er verschillende catagorienen in hebt. Alle optie's zijn sexy want wat echt kenmerkend aan een Oktoberfest jurkje is dat je je boezem flink laat pushen en showen. Dus dames, show them what you got!

Lees meer

11 artikelen  

Verwijder alle
filtersOpties binnen het Oktoberfest jurkje

De Heidi jurkjes zijn helemaal perfect voor een Oktoberfest jurkje! Je hebt de Heidi jurkjes, deze zijn de wat kortere varianten en de Dirndl jurken zijn de jurken die gebaseerd zijn op de echte traditionele klederdracht. De Oostenrijkse vrouwen werden vroeger Dirndl genoemd, dit was een ander woord voor jonge vrouwe. In het Nederlands ook wel bekend als deerne. Het Oktoberfest jurkje horen zo gedragen te worden dat de vrouwelijke vormen extra worden benadrukt. Aan de voorzijde van het jurkje bevinden zich veters waarmee de taille extra strak wordt ingesnoerd, door het lage decolleté en een strakke taille wordt de aandacht volledig op de boezem gericht. Sexy dus!

Oktoberfest jurkje kopen

Wil jij een Oktoberfest jurkje kopen voor een onvergetelijk Oktoberfest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen een heel breed assortiment binnen het Oktoberfest jurkje, de Oktoberfest jurkjes, Tiroler jurkjes, Heidi jurkjes en Dirndl jurken! Lederhosen.nl is de perfecte website als je een Oktoberfest hebt vanwege de lage prijs, goeie kwaliteit, snelle service en originaliteit. Wist je dat de eigenaar van Lederhosen ook de eigenaar is van de feestwinkel Confetti in Groningen?
Een winkel waar je binnen loopt, even versteld staat van alle indrukken en waar je je vervolgens als een kind in de speeltuin voelt. Als je stress hebt kun je knijpen in scheetkussens of als je eens wraak wilt nemen dan kun je lekker vieze stinkvoetensnoepjes kopen, of een ander vies stinkvoetensnoepje...
Naast fopspullen verkoopt de Confetti ook een breed assortiment aan Oktoberfest kleding!
Lederhosen en de website van Confetti is ook een leuke website omdat er best veel geniale tekstjes staan bij de Oktoberfest producten, dus als je je nou eens verveeld en denkt van hey! Ik wil wat te lezen hebben als ik op de Wc zit? Dan raadt ik je zeker aan eens een kijkje te nemen!

Bij Lederhosen kun je vinden: Oktoberfest jurkje, Lederhosen man, Lederhosen dames, Heidi jurkjes, Dirndl jurk, Tiroler overhemden en nog veel meer Oktoberfest kleding en Oktoberfest accessoires!

Dirndl jurkjes

Oostenrijkse vrouwen werden vroeger Dirndl genoemd, dit was een ander woord voor jonge vrouwe. In het Nederlands ook wel bekend als deerne. Tegenwoordig staan Dirndl jurkjes bekend als een traditionele jurk zoals ze bij volksfeesten gedragen worden, zoals het Oktoberfest. Dirndl jurkjes zijn van oorsprong wat langere jurken van een hoogwaardige kwaliteit. Dirndl jurkjes horen zo gedragen te worden dat de vrouwelijke vormen extra worden benadrukt. Aan de voorzijde van het jurkje bevinden zich veters waarmee de taille extra strak wordt ingesnoerd, door het lage decolleté en een strakke taille wordt de aandacht volledig op de boezem gericht.

Je moet er dan ook niet raar van opkijken wanneer de mannen hun ogen niet van jou af kunnen houden. Denk je van laat die mannen maar komen! Of houd je ze liever op afstand? Dan hebben wij nog wat handige tips voor je, want achter het vastmaken van jouw dirndl schort zit een heel verhaal!

Het is namelijk zo dat de manier hoe een knoop is gelegd in het dirndl schort, de relatiestatus van de vrouw wordt aangegeven:

  1. Wanneer de knoop zich aan de linkerkant van het dirndl jurkje bevindt, wil dit zeggen dat de vrouw vrijgezel is.
  2. Wanneer de knoop zich aan de rechterkant van het dirndl jurkje bevindt, wil dit zeggen dat de vrouw bezet, verloofd of zelfs getrouwd is. (Maar ja, ook ideaal voor de vrijgezelle dames die de mannen liever even op afstand houdt)
  3. Wanneer de knoop zich aan de voorkant in het midden bevindt, wil dit zeggen dat de vrouw nog maagd is.
  4. Wanneer de knoop zich aan de achterzijde van het schort bevindt, wil dit zeggen dat de vrouw een serveerster of weduwe is.

Wil je nou weten hoe dit precies in zijn werk gaat? Lees dan even ons blog daar worden de knopen ook afgebeeld!

Oktoberfest traditie

Veel mensen denken dat Oktoberfest alleen een bierfeest is. Dat is het dus niet! Oktoberfest heeft een hele rijke geschiedenis! Het Oktoberfest is ter ere van de koninklijke jonggehuwden die trouwden op 12 oktober 1810. Om het huwelijk te vieren werd er een paardenrace gehouden en de paardenrace is uitgegroeid tot een gigantisch volksfeest. Iedereen was het er namelijk over eens dat het Oktoberfest moest blijven. Er kwamen jaar na jaar steeds meer kraampjes en attracties op het terrein te staan, waardoor het feest een heel eigen volksfeest karakter kreeg. Het Oktoberfest begint op de eerste zaterdag na 15 september en eindigt op de eerste zondag van oktober. Oktoberfest kan verlengd worden tot 18 dagen maar van oorsprong duurt het 16 dagen, dus genoeg dagen om feest te vieren!

Een dirndl jurk is HE-LE-MAAL perfect als jij naar een Oktoberfest in München gaat! Het publiek daar zal het zeker waarderen en het prettige aan een Dirndl jurk is ook, dat ze over het algemeen dus iets langer zijn. Hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over billen in zicht tijdens het ronddraaien in 1 van de Oktoberfest attracties of als je over de grond rolt van al het Oktoberfest bier! ;)

Nou, ik zou zeggen, heb gigantisch veel plezier op het Oktoberfest, geniet, dans en zet de feeststemming extra aan door een Dirndl jurk aan te trekken!