Oktoberfest jurkje kopen? - Lederhosen.nl


Oelala! Het is tijd voor een Oktoberfest jurkje lady's! Iets waar je het hele jaar naar uit kunt uitkijken, Oktoberfest. Lekker bier drinken, dansen, flirten en je sexy voelen!
Dat kan dan ook zeker in een Oktoberfest jurkje! Het leuke aan een Oktoberfest jurkje is dat je er verschillende catagorienen in hebt. Alle optie's zijn sexy want wat echt kenmerkend aan een Oktoberfest jurkje is dat je je boezem flink laat pushen en showen. Dus dames, show them what you got!

Lees meer

42 artikelen  

Verwijder alle
filtersOpties binnen het Oktoberfest jurkje

De Heidi jurkjes zijn helemaal perfect voor een Oktoberfest jurkje! Je hebt de Heidi jurkjes, deze zijn de wat kortere varianten en de Dirndl jurken zijn de jurken die gebaseerd zijn op de echte traditionele klederdracht. De Oostenrijkse vrouwen werden vroeger Dirndl genoemd, dit was een ander woord voor jonge vrouwe. In het Nederlands ook wel bekend als deerne. Het Oktoberfest jurkje horen zo gedragen te worden dat de vrouwelijke vormen extra worden benadrukt. Aan de voorzijde van het jurkje bevinden zich veters waarmee de taille extra strak wordt ingesnoerd, door het lage decolleté en een strakke taille wordt de aandacht volledig op de boezem gericht. Sexy dus!

Oktoberfest jurkje kopen

Wil jij een Oktoberfest jurkje kopen voor een onvergetelijk Oktoberfest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen een heel breed assortiment binnen het Oktoberfest jurkje, de Oktoberfest jurkjes, Tiroler jurkjes, Heidi jurkjes en Dirndl jurken! Lederhosen.nl is de perfecte website als je een Oktoberfest hebt vanwege de lage prijs, goeie kwaliteit, snelle service en originaliteit. Wist je dat de eigenaar van Lederhosen ook de eigenaar is van de feestwinkel Confetti in Groningen?
Een winkel waar je binnen loopt, even versteld staat van alle indrukken en waar je je vervolgens als een kind in de speeltuin voelt. Als je stress hebt kun je knijpen in scheetkussens of als je eens wraak wilt nemen dan kun je lekker vieze stinkvoetensnoepjes kopen, of een ander vies stinkvoetensnoepje...
Naast fopspullen verkoopt de Confetti ook een breed assortiment aan Oktoberfest kleding!
Lederhosen en de website van Confetti is ook een leuke website omdat er best veel geniale tekstjes staan bij de Oktoberfest producten, dus als je je nou eens verveeld en denkt van hey! Ik wil wat te lezen hebben als ik op de Wc zit? Dan raadt ik je zeker aan eens een kijkje te nemen!


Bij Lederhosen kun je vinden: Oktoberfest jurkje, Lederhosen man, Lederhosen dames, Heidi jurkjes, Dirndl jurk, Tiroler overhemden en nog veel meer Oktoberfest kleding en Oktoberfest accessoires!